A nevünknek van bármilyen jelentése az életünkben?
Figyelt kérdés
2015. szept. 16. 21:34
11/13 anonim válasza:
Én még azt vettem észre, hogy akinek nagyon ritka, nem szokványos neve van, az nagyképű. Talán neveltetés oka is, de amikor minden második szembe jövő ember elcsodálkozik a neveden, az illető beképzeli, hogy ő aztán valami tényleg különleges.
12/13 anonim válasza:
Mivel a teremtett világ minden részlete és résztvevője szimbólum, ami jelentéssel bír, valószínűleg van jelentősége. Te mint személy rendelkezel egy bizonyos testtel, ami sajátos jellegzetességekkel bír, tulajdonságokkal, amiket megtestesítesz egyedi módon a világban, és van egy neved, aminek az első tagja annak a lélekcsoportnak a megjelölője, akiknek a genetikai leszármazottja vagy. A keresztneveknek is van jelentése, s általában ezek is tulajdonságokat jelölnek. Valahol az elnevezéseket,amivel minket illetnek, bélyegként viseljük, akár a személyes életutunk, családban és társadalomban betöltött szerepeink tekintetében.
13/13 anonim válasza:
Van neki,pl a névnek is van rezgése, meg számmisztikával kikombózható belőle egy-két jellemvonásod, meg sorsfeladatod is talán akár (én nemtom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!