Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Azt lehet tudni, hogy milyenek...

Azt lehet tudni, hogy milyenek voltunk előző életünkben?

Figyelt kérdés

2014. okt. 23. 21:50
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
2014. okt. 23. 22:17
 2/23 anonim ***** válasza:
33%

Nincs előző életed.

Ez van amit élsz.

2014. okt. 23. 22:29
 3/23 anonim ***** válasza:
65%

# 2

Jól látom, hogy ebből a mondatból kimaradt a "szerintem", "én biztos vagyok benne, hogy", "én kizártnak tartom", "az én megyőződésem szerint" stb. ? :-)

2014. okt. 23. 22:48
 4/23 anonim ***** válasza:
0%
2014. okt. 23. 22:55
 5/23 anonim ***** válasza:
Találtam egy könyvet amiben valahogy ki lehet derieni. Én valami mezei növény voltam. De am nem hiszek benne.
2014. okt. 23. 22:56
 6/23 anonim ***** válasza:
59%
Vadak es jok bűnösök közt artatlanok, amugy nemmindegy ? Regen sokat foglalkoztatott a tema , egyik kurzuson azt mondta az oktato hogy o volt az apam elozo eletemben, sok kerdesem lett volna hozza hogy igy vagy ugy vagy mi, de nemmindegy most ahozz igazodjak amit mond? Es ha kamuzik, azota nemerdekel nemkerdeztem semmit nemfoglalkozom evvel a kerdessel es orulok hogy igy dontottem
2014. okt. 23. 22:57
 7/23 anonim válasza:
7%
Olvass inkább bibliát. Ez egy okkult tudomány amibe nem érdemes bele menni. És előző életed nem volt mivel isten teremtett ,ha elfogadod ha nem ez így van.
2014. okt. 24. 01:17
 8/23 anonim ***** válasza:
79%

# 7

Isten létezése és a reinkarnáció éppenséggel egyáltalán nem zárja ki egymást.

Sőt, ha valóban elfogadjuk azt, hogy Isten maga a feltétel nélküli szeretet, akkor elég nehéz is lenne elhinni azt, hogy a teremtményeit képes lenne örök szenvedésre és kárhozatra ítélni a pokolban, ahogy egyes vallások tanítják, amikor még egy - földi fogalmaink sem tökéletes - szülő sem lenne képes ilyet tenni a gyermekeivel.

A niceai zsinat nem véletlenül igyekezett kigyomlálni a Bibliából a reinkarnációra és a karmára utaló szövegrészleteket, de nem tudtak tökéletes munkát végezni.

Aki figyelmesen olvassa a Bibliát, még ma is fellelhet benne ezekre való utalásokat.

2014. okt. 24. 02:08
 9/23 anonim ***** válasza:
19%

Jól írták, nincs előző élet.

Felesleges bele a "szerintem" szó. A személyes meggyőződés nem sokat ér, az általánosan elfogadott nézetek annál többet.

2014. okt. 24. 08:43
 10/23 anonim ***** válasza:
28%
Üdv, ezóhívő és reinkarnáció hívők ismét itt vagyok, miért gondolod kérdező, hogy van neked előző, s következő életed? Mi szükséged van arra, miért vagy egy a sok közül, miért vagy együgyű, miért vagy gyenge?
2014. okt. 24. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!