Ez az én sajàt, hangsúlyzom magánvéleményem:
-Mivel a fejlődés, vagy hanyatlàs az anyagi világ alapelve ez határozza meg minden egyes alkotójàt.
-Azokat a belső tulajdonságainkat mint: tehetség, szorgalom, türelem, intuició, inteligencia, humorérzék stb. hozzuk előző életeinkből.
-A külső egy màs dolog, azt kiédemeljük és tükrözi előző életünk tökéletlen vagy tökéletességeit.
-Nézz jobban szét ebben a vilàgban, és ne csak nézz làss is.
Sok éve figyelem az élőlényeket, légy türelmes és figyeld te is...
Szerencsére a jövő megadja a biztos választ a múltra is egyben.
A hosszútávú jövőben sok millió év múlva minden csillag, amik ugye messzi napok is egyben, fűtőanyaga kiég.
Ergo a teljes világegyetem egy koromsotét jéghideg, minus 195 C fokos hely lesz ahova bátran reinkarnalodhatunk, csak semmi értelme nem lesz.
# 22
Az még igen sok millió év múlva lesz az asztrofizikusok jóslatai szerint.
Azok a lelkek, akiknek még akkor is szükségük lesz arra, hogy fizikai testben élve szerezzenek tapasztalatokat, fejlődjenek és tökéletesedjenek, inkarnálódhatnak majd olyan párhuzamos univerzumokban, amik a miénknél fiatalabbak - ugyanúgy, mint ahogyan bizonyos források szerint most is.
Megkérdezhetem, hogy mit értesz azalatt ebben az összefüggésben, hogy "szerencsére a jövő megadja a biztos választ a múltra is egyben"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!