Amennyiben vannak itt sátánisták, kérem írjanak privátot, hogyan látják ezt a vallást. (? ) Mellé leírhatná azt is miféle felekzetből van.
Egy éve vagyok "részese" a dolognak vagyis kutatok utána és kíváncsi lennék, hogy a többiek mit gondolnak, hogy s mint cselekednek eme vallás tanításainak hatására illetve mik ezek a tanítások, amiket követnek.
Az utóbbi napokban, egyik fórumozónak sikerült elgondolkodtatnia, így arra gondoltam leteszek róla és saját utamat járom, megérzéseimre hallgatva.
Az a nagy földműves, ki ébren örködő, tudja hogy a sötétség nem a nappal vége.
Pál Apostolnak Timóteushoz írt második levele (2)
"4 Egy harcos sem elegyedik bele az élet dolgaiba; hogy tessék annak, aki őt harcossá avatta.
5 Ha pedig küzd is valaki, nem koronáztatik meg, ha nem szabályszerűen küzd.
6 Aki munkálkodik, a földmívelőnek kell a gyümölcsökben először részesülnie.
7 Értsd meg amit mondok; adjon azért az Úr néked belátást mindenekben."
Példabeszédek 2
"10. Mert bölcseség megy a te elmédbe, és a tudomány a te lelkedben gyönyörűséges lesz.
11. Meggondolás őrködik feletted, értelem őriz téged,
12. Hogy megszabadítson téged a gonosznak útától, és a gonoszságszóló férfiútól;
13. A kik elhagyják az igazságnak útát, hogy járjanak a setétségnek útain.
14. A kik örülnek gonoszt cselekedvén, vígadnak a gonosz álnokságokon.
15. A kiknek ösvényeik görbék, és a kik az ő útaikban gonoszok.
16. Hogy megszabadítson téged a nem hozzád tartozó asszonytól, az idegentől, a ki az ő beszédével hizelkedik"
Van. Már nincs. Tanulok, gitározk, meditálok. 2 hónapja nem edzek, de kellene, mert leépülök...
Szóval köszönöm érdeklődésedet, mondhatni rendes életem van.
Kerüljük az ilyen idézgetéseket egyetek szívesek!
Nem léptem én görbe útra, nem ártok senkinek, ha valakinek mégis az én lennék, a ti felfogásotokban, de azt sem szabad?
Nem szabad magadnak ártanod (főleg ha olyan vagy, mint amilyennek látszol). Nem azért, mert bármilyen istenség bevágja a durcát, hanem vagy hozzá elég értékes.
Edzeni pedig tényleg kell, mozgásra szüksége van az embernek.
Mindig a saját utad járd. Ne elfogadni akarja hittételeket, hanem megérteni a környzeted. Nincsenek határok, az információ nem bűn, ami nem árt senkinek azt mind jó.
Művészetben, gondolatban nem létezik bűn.
Rombolás helyett építs, bosszú helyett igazságot akarj.
Az igazság objektív. Csak a megismeréssel lehetséges.
Azaz én bajom, hogy nem vagyok haragtartó, túl könnyen felejtek. Lustaság, ingadozó hangulat, kitartás szinte egyenlő a nullával, hibáim nagy részével tisztában vagyok, gondolom én, már csak ki kell javítani őket.
Sokáig kerestem mi az, ami boldoggá tesz, mindig volt valami, amit kijelöltem:
"Na! Ebből leszek a legjobb" Volt ez: foci, 800méter, counter strike :) rubik kocka, gitár. Szóval elég szerteágazó az érdeklődési köröm, mire rá kellett jönnöm, az önfejlesztés, ami boldoggá tesz, de nem vagyok boldog, hisz lustaságomból fakad, hogy a folytonos siker elmarad. :( S ezen nagyon nehéz változtatni...
Szerteágazó? Jómagam kicsit jobban ágazok :)
- kevés programozás
- szájharmónikázás
- szintén karcsú Rubik Ernő
- rádiózás, morse (vizsgák megvannak)
- vadászat
- hegesztés
- esztergálás
meg még egy tucatnyi másik. Mindig azt csináltam amihez kedvem volt, és ez a jövőben sem lesz máshogy. Nőm az mindig volt, előfordult, hogy három is.
Nem értem, hogy mért nem fogadjátok el.
Bármilyen Istent tisztelhetsz, de mind egy és ugyanazon.
Hiába vagy te keresztény, vagy éppen "Spirituális" Sátánista.
Mikor te a kis drágalátos Istenedhez imádkozol, akkor valójában a felsőbb énedhez/entitánsodhoz/tudatodhoz (ki hogy ismeri) imádkozol.
Minden az utólsó porszemig belőle született!
Ő hozta létre az ősrobbanást.
Akikhez Istenekhez imádkoztok, akikben démonokban hisztek, vagy épp az angyalokban, azok mind az ő részei.
Te is az vagy kedves kérdező, én is és minden ami létezik a fizikai illetve az e fölött álló síkokon.
Nekem is nehéz volt felfognom.
Sőt elsőnek kiakartam ebből a "körből" szakadni, de ez lehetetlen.
Azért a legnehezebb felfognod, mert az egó (kis én) mindent magának tulajdonít és ő akar mindent irányítani.
A legegyszerűbb példa rá: "Ez én vagyok", "Ez az enyém".
Nehéz elcsípni azt a pillanatot mikor az egó megnyílvánul, de utána már szépen kordában lehet tartani.:)
Egykutya ez mind! Vallások...
Mindenki beszélje meg magában amit akar az istennel vagy a sátánal vagy a budával,krisnával, rével,széthel,boldogvasárnappal,ősmagyar dolgokkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!