Üdv! Ez beteljesülés közeli élmény volt?
Ezt a kérdést nem kifigurázni, ugyanis tényleg csodálatos érzés. :D
A kérdésedre válaszolva az elme nagyon sok mindenre képes.
Én régen olyanokat csináltam, hogy mentem egy üres utcán, ahol tudom, hogy ritkán járnak autók, és megpróbáltam egy autót odavezetni arra az útra.
Például:
Megyek az utcán, ahol nem járnak autók, és azt mondom:
"Ha elérek addig a fáig, akkor befordul szemből az utcába egy fekete wolkswagen."
És mikor elértem a fához, akkor befordult egy.
De volt olyan is, hogy fehér opelre koncentráltam, az érdekes volt, mert úgy történt, hogy befordult az utcába egy zöld OPEL, és utána közvetlen ment egy FEHÉR színű autó.
Régen ezzel szórakoztam, és nekem is a meditációk hatására sikerültek, így szerintem lehet köze hozzá. :)
Elsőnek! Köszönöm a válaszod! :D Szerinted mi a megfelelő besorolás ha nem az ezotéria? Csak úgy kíváncsiságból..
Második válaszolónak köszönöm a hozzászólást! Azt mondod átélted te is. Szerinted hol van a "vége", meddig lehet elmenni? Már magát az állapotot értem ez alatt. De az a része is érdekel hogy te tovább is mentél ezekben a dolgokban? Úgy értem nagyobb dolgokat próbáltál bevonzani?
Nagy dolgokat még nem próbáltam, egyenlőre csak eddig mentem el, hogy a környezetemben levő dolgokat tudjam befolyásolni a kedvem szerint.
Persze vigyáztam arra, hogy mások akaratába ne nagyon avatkozzak bele.
Ilyet én is csináltam már, hogy visszaemlékeztem.
Alfa szinten csináltam, találtam egy dobozt, amiben képek voltak, egyikre az volt írva, hogy "jövő", a másikra pedig, hogy "múlt".
A múltat nyitottam ki, de nagyon nem mélyedtem el a képekben, mert nem erre voltam kíváncsi alfa szinten, erre csak véletlenül akadtam rá.
Viszont nagyon sok mindenre fény derült a múltamból, amit már el is felejtettem régen.
Théta szintre vissza, sőt mélyebbre is lementem már, nem is egyszer.
Mikor az asztrális kivetülést gyakoroltam, akkor az agyamat 4 hz-re vagy kevesebbre kellett hangolnom, ahhoz hogy kikapcsolódjon minden érzékelésem. Ez sikerült is egy párszor.
Általában csak alfa szinten tevékenykedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!