A halal nem megelheto elmeny! Szerintetek is igaz ez az allitas?
Figyelt kérdés
2014. nov. 20. 18:40
2/14 anonim válasza:
Attól függ, hogy neked mit jelent a halál. Inkább végzetes, mint nem megélhető.
3/14 anonim válasza:
4/14 anonim válasza:
Mi a jó fenéért nem lehet a telóra felrakni egy magyar klavit?
Had ne kelljen már találgatni, hogy mi a kérdés!
5/14 anonim válasza:
Vannak olyan emberek, akik azt állítják, hogy "Halálközeli élményben volt részük". Például amikor műtenek valakit, leáll a szíve, újra élesztik, egyik pillanatban még felülről lát mindent, aztán hirtelen magához tér, stb...
6/14 anonim válasza:
Pontosabb: az "én" haláláról nem tudunk semmi tapasztalati élményt szerezni életünkben (majd...). Mindig "más" hal meg. És az más.
7/14 anonim válasza:
Megint valami okoskodás, ami nyelvtani ügyeskedésen alapul.
8/14 anonim válasza:
Az attól függ, hogy mit tartunk a mezsgyének. Ha azt, ahonnan már senki nem térhet vissza, akkor nem megélhető. Persze egyszer mindenki átesik ezen, és akkor megtudjuk a nagy igazságot. Sokan a klinikai halált is már annak tartják, ahonnan már sokan visszatértek, és szinte mindenki pozitív élményről számolt be, de ez még nem az "igazi".
9/14 anonim válasza:
Gondolkodtam már ezen többször is... lehetséges, hogy így van.
10/14 anonim válasza:
"Attól függ, hogy neked mit jelent a halál. Inkább végzetes, mint nem megélhető."
-Én tegnap láttam egy baleseti halált... külső szemlélőként iszonyatosan végzetes volt látni... az áldozat szemszögéből talán egy pillanat alatt megvolt az egész... talán nem is tudatosult benne.
Megváltozott az esemény közben a teljes (idő)érzékelésem és valahogy nagyon nagyon hihetetlen volt az egész.
Mintha jelen lett volna egyfajta végzet.
Ebben az univerzumban igyekezzetek mindig nyitott szemmel járni, mert ez egy veszélyes univerzum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!