Szerintetek, hogy ha magamra tetováltatom ezt a szimbólumot, akkor számíthatok-e bármilyen negatív hatásra?
Ez egy atlantiszi szimbólum, ami pozitív jelentőségű, viszont az, ha állandóan "hordom", hiszen tetoválás, lehet-e rám káros hatással? Bocsi a hülye kérdésért :D Előre is köszönöm!
Ez a szimbólum egy egyiptomi magas rangú pap sírjából előkerült, homokkőből faragott gyűrűről ismert, sehol máshol nem találtak ezzel azonos szimbólumot sem korábbi, sem későbbi leleteken. Ennél fogva a régészek nem tudják mit szolgált, az ezoterikusok pedig az optimista, és a felhőkig elszállt teóriákat váltogatják. Senki nem tudja, mire volt jó az eredeti gyűrű, a replikák pedig valószínűleg semmire. A tetoválás szintén hatástalan lesz. Egyfelől nincs benne semmi, ami különleges működést biztosítana, másfelől a jelentését és eredetét sem ismeri senki, ezért ha használni próbálja valaki, akkor sem tudja hogyan, és mire használhatná.
Az hogy atlantiszi, csak egy szokásos nekiszaladásból hasra ütött elmélet. A sír, ahonnan előkerült annyira nem régi, 3-4,5 ezer éves között van, Atlantisz pusztulása pedig minimum 10.000 évvel ezelőtt kellett bekövetkezzen. A köztes időben az elméletben onnan származtatott uralkodódinasztiák, és papok is letűntek.
Annak idején engem is érdekelt ez a szimbólum, szóval utánajártam. Eredeti leírások, vagy utalások sehol nincsenek. Csak azt tudjuk, hogy a tulajdonos feltehetőleg pap volt.
A szakszerűen végzett tetoválás az unióban jóváhagyott tetoválófestékekkel, melyek élettanilag indifferensek, semmiféle veszélyt nem jelent.
A szimbólumok csak annak jelentenek valamit,akik hisznek benne,e gyébként csak képek.
Tudatlan nepek!!!! En tudom mi ennek a szimbolumnak a jelentese!
Visszateker, megalit, eloreteker.
Csodaljatok bamulatos tudasom:)
Igen, lehet negatív hatása:
- ha netán allergiás vagy a festékre, a varrás után bőrgyulladás;
- ha netán ott sérülsz meg, a varráson, értelmetlen, csúnya lesz az egész;
- ha bármi okból le akarod szedetni, körülményes és drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!