Szerintetek oka van? A többi lent. (hosszúra sikerült)
Figyelt kérdés
3-4 évvel ezelőtt volt egy srác akivel nagyon jóban voltam,több volt mint barátság mindkettőnk részéről,de akkor még nagyon nagyon fiatal voltam 14 éves és nem is éreztem magam késznek egy kapcsolatra,másrészt volt egy barátom akinek a részéről több volt mint barátság és erőszakos volt. Féltem tőle. Tönkretette a barátságaimat,mindent. Próbáltam tőle elszakadni,de hogy is mondjam.. Olyannal fenyegetett hogy bántja a szüleimet stb. Engem nem egyszer bántott. Nem mertem lépni. A szüleimnek szóltam akik beszéltek vele nem egyszer(még az utcán meglátva is). A végére mikor elkapott az első nagy szerelem akkor sikerült lekoptatnom,de a rendörségen kötöttünk ki,mert bántott. Most ennek a kapcsolatomnak két év után vége és igaz még szeretem,de be kell látnom,hogy nem illünk nagyon össze így témánk is alig van. Most nem sokára 18 éves leszek és mivel anno új facebook-ot csináltam(hogy ne tudják feltörni)azt a srácot akivel több volt nem jelöltem be. Most viszont megláttam és rám írt. Elkezdtünk beszélgetni megint és azt mondja hogy ő még mindig együtt szeretne lenni velem és hogy nem szeretne semmit erőltetni találkozzunk párszor és majd kialakul ha nem akkor maradunk barátok is. Nem tudom mivan mert ahogy Említettem még szeretem a volt páromat,de ez a srác annyit közel áll hozzám lelkileg. Mindig meghallgatott(úgy ahogy szinte senki) mindig tud valami vidítót mondani,szépen beszél hozzám és kedves,vicces. És nyitott könyv vagyok előtte és én is rengeteget tudok róla. Eddig mindig kiállt mellettem. És úgy érzem az érdeklődésünk is elég hasonló. Filmeket és zenéket ugyanazt szeretjük. Mindkettőnknek fontos szerepet játszik az életében.(hangszeren játszás). És lehet ez nem számít csak nekem,de még a kedvenc évszakunk és színünk is megegyezik. Én nagyon szeretek olvasni és mivel ő is szeret ezért végre valakinek még erről is meséljetek a korosztályomból.(eddig hülyének néztek miatta,a volt párom meg sem hallgatott soha csak hülye képeket vágott ha meséltem volna). Szereti az animeket. Én nem vagyok annyira érte oda,de egy-kettő nekem is tetszik és nyitott vagyok miatta negszeretni vagy beszélni róla ha szeretné. Nagyon szoros kapcsolat fűz ehhez a sráchoz és úgy érzem oka lehet annak hogy megint beszélünk. Talán azért nem lett anno semmi,mert nem álltunk igazán készen? Nem tudom. Mi a véleményetek? 17 éves vagyok.:)2015. aug. 24. 08:45
1/11 Legoman válasza:
Neked kell választani.
Viszont én, ha a helyedben lennék, akkor kedvesebbet választanám.
2/11 A kérdező kommentje:
A srác aki bántott arról szó sincs,csak leírtam hogy emiatt nem lett semmi azzal akivel több volt mint barátság. Vagy is ez is közre játszott. Az akivel pedig két évig voltam azzal már nem szeretnék együtt lenni mert már nem érzem hogy szeret és nem is passzolunk.
2015. aug. 24. 09:19
3/11 Legoman válasza:
Honnan tudod, hogy nem szeret? Kérdezted tőle? :)
Ha pedig nem szereted őt, akkor mondd meg neki. Nem szabad senkit sem hamis hitben ringatni. Még ha fáj is neki, de te nem szereted, őszintének kell lenned vele.
De, ha te is szereted, akkor nincs gond. :)
4/11 A kérdező kommentje:
Kezdem szeretni vagy is valamit már érzek és tudja is,mert megbeszélünk mindent. Kérdeztem,hiába mondta a viselkedése és az ahogy beszélt velem és mellette az hogy csak akkor voltunk együtt ha aludtunk az mindent elárult. És mikor veszekedtünk mindig azt mondta hogy nem szeret és gyűlöl..
2015. aug. 24. 10:44
5/11 Legoman válasza:
A harag sose jó.
De, ha valaki igazán szeret valakit, az akkor is tud szeretni, ha haragszik, mert nem tud haragudni.
De ez a mondatom majd csak az esküvőd után lesz érvényes. :)
De, ha te nem akarsz vele lenni, akkor ne legyél. Ha vele akarsz lenni, akkor legyél vele. Ilyen egyszerű. :)
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.:) azt hiszem vele szeretnék lenni.
2015. aug. 24. 11:15
7/11 anonim válasza:
Na az exek megnehezítik az ember életét
8/11 A kérdező kommentje:
Igen meg. Mindig is így lesz:)
2015. aug. 24. 11:50
9/11 anonim válasza:
Szóval a közös érdeklődésű srác nem az, aki anno bántott. Hajts rá! Adj neki egy esélyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!