Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Walt Disney,666?

Walt Disney,666?

Figyelt kérdés

[link]

szerintem ez véletlenül jön csak így ki.

2015. aug. 23. 23:38
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
#60 Az ilyesmit rajtuk kell hagyni, hiszen látod, hogy nem megy vele semmire az ember. :D
2015. aug. 28. 19:51
 62/65 anonim ***** válasza:

Tévedtem, be kell ismernem. A reklámok nem tömegeknek szólnak, és nem a tudat alatt sugallják, hogy valamire szükségünk van. Illetve ha valakik akarunk lenni akkor ezt és ezt vegyük.

(Valakinek meg van az audi reklám amikor fontosember sok kompromisszumot köt? De az autóban nem hajlandó kompromisszumra? Belinkelhetné vki.)

Én ebben a középútban hiszek hogy létezik. Illetve ezt senki sem tagadja, csak a sültbolondok. Egyébként ha valaki befolyásolni akar, akkor nem fogja teleaggatni 666-tal meg hasonló árulkodó jelképekkel a művét.

2015. aug. 28. 22:33
 63/65 A kérdező kommentje:
Miért? Mi a retek más lenne egy reklám célja, mintsem hogy eladasson velünk valamit? Már ez is sátánizmus? Vagy az, hogy ha látsz a plakáton egy terméket, és abszolúte nem ugyanúgy néz ki ha megveszed vagy mi? Ezt még ti sem gondolhatjátok komolyan....
2015. aug. 28. 22:35
 64/65 anonim ***** válasza:

Kérdező! Én nem írtam sátánizmusról. Középútról beszélek, kicsit olvass már. Még korábban a dagobertnél is úgy írtam, hogy "nem tudom photoshop-e".

Arra regáltam, hogy valaki írta, hogy nem befolyásolnak tömegeket. Dehogynem. Csak nem úgy. Semmi köze a sátánizmushoz. Egyszrűen annyi hogy a nagy birka tömegtől a pénznek vándorolni kell a tőkéshez. Erről szól a fogysztói társadalom. Ösztönözve vannak az emberek a túfogysztásra, hogy valaki tollasodjon. Ezt közgazdászok mondják, nem papok. Az más kérdés hogy valaki gyíkembert, valaki meg sátánizmust magyaráz mögé.

Én nem állok a 666-osok oldalán, de amíg mindere ugrotok szerinte ti sem vagytok sokkal jobbak. Max kicsit jobban érzitek magatok, mert nem vagytok pesszimisták.:)

2015. aug. 28. 22:58
 65/65 anonim ***** válasza:
Nem is feltétlenül sátánizmusról lehetne szó, ugyanis a 666-ra ez csak rá lett húzva és hülye módon el lett terjesztve. A számmisztika és a spiritualitás szerint 9-es lesz belőle és ez egyenlő az emberek isteni energiájával. Tehát pontosan az ördög ellentéte a 666. De amíg valaki az ördög miatt retteg ettől és úgyszólván így saját magától, azzal be is vonzza a bajt magára. Nem tartanám kizártnak, hogy igazából pontosan ez lett volna a terv valakitől vagy valamitől... De ez már nagyon nem Disney-téma. ^__^
2019. nov. 10. 19:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!