Walt Disney,666?
A média egy manipulátor gépezet , ez tény.
Az , hogy létezik egy pénzügyi/politikai elit amely a világot irányítja az is az. Az emberek nagy része orránál fogva megvezetett rabszolga , az szintén.
Viszont ezek jobbára csak belemagyarázások. Nem kell igénytelen zenéket hallgatni , igénytelen filmeket nézni és nem találkozol ilyesmivel (se).
"27-es: igen, mint írtam is, elég unalmas, semmitérő élete lehet annak, aki ilyenekre ráér hogy kiolvasson a csillagokból egy "szex" szót...."
Akkor te nem érted a lényeget barátom. Ugyanis ezek tudatalatt ható üzenetek. Te is és mindenki aki látja kiolvassa a tudatalattija a SEX szót, habár ennek nem is vagyunk tudatában és a rengeteg utalás és szó ugyanúgy manipulálja az elmét, mintha a sexet reklámoznák a TV-ben.
Ezeket a tudatalatti üzeneteket, nyílván nem én olvastam ki, hanem olyan pszichológusok, akik ezt a tárgykört tanulmányozták vették észre, hogy milyen döbbenetes üzenetek vannak a Disneyben. Utána pedig mint látod rengeteget találtak és találnak napjainkban is.....
Hogy ez egy elcseszett próbálkozás lenne ? Egyrészt nem ez a lényeg, hanem az a hatalmas baj, hogy akik e mögött vannak, irányítják az egész világot, rosszat akarnak nekünk, válságokban tartani, eladósítani, rabszolgásítani és a tudatot programozni, hogy ilyenkor is az elhárító válaszreakció lépjen életbe nálatok. Végül pedig elpusztítani és agymosni az agyatok. Ez a baj !
hagyjátok... a kérdező menthetetlen :) egy valamit azért még ajánlok, amit nézz meg kedves kérdező!
az Elpusztíthatatlanok című filmet. film lévén nem kell mindent komolyan venni ami benne van.. de ha van egy kis sütnivalód akkor tudni fogod mi az ami fontos belőle.. (bár válaszaid alapján nem lehetsz vmi intelligens ember, ha nem tudsz különbséget tenni hülyeség és valós információ között, most konkrétan a holda, reptoidos dologra gondolok.. az szerintem is hülyeség. DE nem az alapján kellene ítélned az összeesküvés elméletek felett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!