Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Walt Disney,666?

Walt Disney,666?

Figyelt kérdés

[link]

szerintem ez véletlenül jön csak így ki.

2015. aug. 23. 23:38
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:

"Most minek vágsz fel a főiskoláddal?"

Neked felvágás mert gondolom számodra elképzelhetetlen, nekem természetes. Azért említettem mert ott tanultunk marketinget. Ha épp a gazdaasszonyképzöben tanultuk volna akkor azt írom. Egyébként rohadtul nem érdekel senkinek a végzettsége egyrészt 15 év távlatában. Másrészt sok embert ismerek aki végzettség nélkül sokkal intelligensebb mint egyes mérnökök.

2015. aug. 27. 13:20
 52/65 anonim ***** válasza:

"Nem tudsz rávenni olyasmire, amit nem akarok. Ha másképp gondolod próbálj már valamire rávenni, amit nem akarok."

Ki állította az ellenkezöjét? Senki nem mondta hogy mindenki ezt teszi aki quake-kel játszik. Az ibm zárásakor mi is hetekig löttük félig felnöttként egymást. Mégsem lettünk tömeggyilkosok.

2015. aug. 27. 13:24
 53/65 anonim ***** válasza:

"Na most aztán komolyan foglak venni, mert te főiskolás vagy."

Ku*vára nem érdekel hogy komolyan veszel-e vagy nem, nem töled kapom a fizetésem. Akitöl kapom ennek megfelelöen kapom.:P Egyébként meg nem vagyok föiskolás, az vagy 10 éve volt. Meg talán Leszek ha lesz egyszer idöm.:D

A többi a kérdésnél.

2015. aug. 27. 13:30
 54/65 anonim ***** válasza:
*Utolsó mondat tárgytalan. Az egészet nem die akartam.
2015. aug. 27. 13:38
 55/65 anonim ***** válasza:

"És ahogy mondtam h a kommentek 80%-a hülyének nézi a kérdezőt ne próbáljátok meg nekem bemagyarázni hogy a maradék 20%-nak lenne igaza. 4/5 az 1/5 ellen, könyörgöm... mindegy, ezentúl lesz@rom, írjatok ide akármilyen sértést rámnézve, figyelmen kívül fogom hagyni! Viszlát"

Kérdező, a válaszod alapján ezt tudnám mondani [link]

"ék. A Walt Disney nem sátánista. Azért, mert pár idióta felfedezet három hatost a logó-n, de ahogy már mondtam az ilyen betűsorozatnál leggyakoribb szám, ami kijön a 6-os és 9-es. Gondolkozzunk már normálisan. A Walt Disney nem"

Diabló olvasd el a linkelt kérdést a magyarázat részt. Mindenhol a világon ilyen rejtett üzenetek vannak, amelyeket a tudatalatti olvas, belédíródik, habár te ezekről mit sem tudsz. Ennyi véletlen nem lehet, csak szisztematikus irányítás alatt !

A reklámok készítői komoly pszichológiai tanulmányokból dolgoznak. Ha állandóan azt hallod a médiából, hogy sex, a csapból is az folyik a mesefilmekből, reklámokból, mindenből akkor a tudatalattid gátjait feloldja és egy idő után elhiszed, elfogadod amit akarnak rád erőltetni. Ez a lényeg

2015. aug. 27. 13:57
 56/65 anonim ***** válasza:

"Neked felvágás mert gondolom számodra elképzelhetetlen, nekem természetes."

Ez felvágás. Olyan, mint ha azt mondanád, hogy "vegyétek komolyan, amit mondok, mert főiskolás vágyok!"

"Azért említettem mert ott tanultunk marketinget. Ha épp a gazdaasszonyképzöben tanultuk volna akkor azt írom."

És kit érdekel hol tanultál? Maradj a témánál, ha pedig reklámot akarsz magadnak, arra ott van a bannercsere.

"Ki állította az ellenkezöjét? Senki nem mondta hogy mindenki ezt teszi aki quake-kel játszik."

De éppen erre akartok és akarsz kilyukadni a rejtett reklámokkal. Legalább vállald fel, amire célozgatsz.

"Ku*vára nem érdekel hogy komolyan veszel-e vagy nem, nem töled kapom a fizetésem."

De azért potyogtatod a rejtett önreklámokat, mint a Walt Disney.

#55 Neked ilyen nehéz a felfogásod? Olvasd el mégegyszer, amit az előzménykben írtam. Nem fogok sęggęt csinálni a számból. :D

2015. aug. 27. 15:30
 57/65 anonim ***** válasza:

"De éppen erre akartok és akarsz kilyukadni a rejtett reklámokkal. Legalább vállald fel, amire célozgatsz. "

Nem célozgatok, mondtam tényeket. Egy szóval nem mondtam amiket itt állítasz. És ezzel részemröl a téma le van zárva. Belemagyarázol mindent, meg jobban tudod hogy mit gondolok akkor szerintem vitasd meg magaddal.:D Én kimaradok belöle. Az a helyzet hogy a 666-osok meg a hozzád hasonló kötekedök kb. egy szinten vannak. Én egyikkel Sem tudok azonosulni, a legjobb lenne szerintem ha élöben találkoznátok és halomra szednétek egymást.:DDD

2015. aug. 27. 16:02
 58/65 anonim ***** válasza:

"Nem célozgatok, mondtam tényeket. Egy szóval nem mondtam amiket itt állítasz."

Dehogy nem mondtad, és semmilyen tényt nem mondtál.

"Belemagyarázol mindent, meg jobban tudod hogy mit gondolok akkor szerintem vitasd meg magaddal.:D"

Nem magyarázok bele semmit, hanem te nem tudsz kellően érvelni, így ezzel védekezel. Egyébként most véekezel. :D

"Az a helyzet hogy a 666-osok meg a hozzád hasonló kötekedök kb. egy szinten vannak."

Most minek állítasz be kötekedönek, amikor mást nem tettem csak érveltem. Most az a bajod, hogy nem esett le az állam a főiskoládtól? :D

"a legjobb lenne szerintem ha élöben találkoznátok és halomra szednétek egymást.:DDD"

Nem vagyok verőember. Most viszont nem te kötekedsz velem? :D

2015. aug. 28. 11:53
 59/65 anonim ***** válasza:

"Most viszont nem te kötekedsz velem?"

Hol?

2015. aug. 28. 15:14
 60/65 A kérdező kommentje:
Az hát Diablo, ezek az emberek még azt is elhinnék, hogy a húsvéti nyuszi is egy sátánista, aki mégiscsak él, csak mivel sátánista szervezet vezetője, ezért nem hoz ajándékokat a gyerekeknek... és ezek menthetetleneznek meg hülyéznek le minket, akik sötétben nőttek föl... hiszen észreveszik, hogy a nyuszi két füle és az arcán a ráncai kiadják a 666-ot....
2015. aug. 28. 19:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!