Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan lennek erre en is...

Hogyan lennek erre en is kepes? Tobbi lent.

Figyelt kérdés
Az egyik baratom kepes olyan dolgokra,hogy pl ul,semmit nem csinal es hirtelen rezegni kezd egy telefon es kieg egy villanykorte..6 erzek lenne?Rengeteg gyertyanal szokott imatkozni v mit csinalni..Nagyon kivancsi lennek

2015. aug. 6. 09:27
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
81%
Sok ilyen ember létezett már a világtörténelemben. Egy közös van bennük; utólag mindről kiderült, hogy szélhámos volt.
2015. aug. 7. 12:51
 22/28 anonim ***** válasza:

MEGINT EGY EZOTÉRIÁS KÉRDÉS ÉS SOK TROLL LEHÚZZA!!!!

Természetesen a mai általában materialista emberektől nem fogsz választ kapni erre ,de vannak emberek akik képesek erre,van olyan ember aki egy gyertya lángját el tudja oltani a tudatával és ez nem vicc,ezeknek az emberek teljesen más tudati szinten vannak mint az átlag ember!!!

2015. aug. 7. 13:18
 23/28 anonim ***** válasza:
82%

2 választásod van. Vagy hallgatsz a hülyékre, és várod a csodát, vagy hallgatsz az okosabbakra, akik jót akarnak neked, és igazat mondanak, nem hazudnak hülyeséget.

Vannak ennél sokkal komolyabb trükkök is... ezt még csak nem is nehéz megmagyarázni.

2015. aug. 8. 05:23
 24/28 anonim ***** válasza:
Megváltozna a véleményed kedves utolsó,mihelyst látnál egy embert aki tényleg nem trükközik!
2015. aug. 8. 09:27
 25/28 anonim ***** válasza:
te már láttál?
2015. aug. 8. 10:09
 26/28 anonim ***** válasza:
A trükk arról szól, hogy ne feltétlenül vedd észre, hogy az...
2015. aug. 8. 10:29
 27/28 anonim ***** válasza:
Ha azt mondta hogy ki van kapcsolva a telefon és rezeg akkor valószínű hogy csak egy trükk BÁR ha a illanykörte au eléggé furcsa egybeesés lenne tehát nem tudom egyszerűbb ha megkérdezed tőle és megkéred hogy megmutassa mert váratlanul is megtudja akkor ügyes egyébként én is tudok telekinézist meg előre meglátást (mármint nem nagyokat csak pl. Érzem hogy valaki hívni fog vagy valaki mit mond) én meditálni szoktam az kikapcsol és feltölt ha gyertyánál "imádkozik" valószínű hogy nem viccel egyébként hány évesek vagytok? Lehet ő már régebben foglalkozott az ilyenekkel. Én most leszek 13/L és idén kapott el a vágy hogy ezotériával is kapcsolatban legyek ezért kerestem egy csomó mindent és gyakoroltam egyész napokon át nem is nagyon aludtam , és lám meg is lett az eredmény
2015. aug. 9. 12:24
 28/28 anonim ***** válasza:
Sokszor én is előre tudom egy ismeretlen számba, hogy mi lesz a következő szó, de ez logika, nem varázslat.
2015. aug. 9. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!