Hogyan lennek erre en is kepes? Tobbi lent.
Figyelt kérdés
Az egyik baratom kepes olyan dolgokra,hogy pl ul,semmit nem csinal es hirtelen rezegni kezd egy telefon es kieg egy villanykorte..6 erzek lenne?Rengeteg gyertyanal szokott imatkozni v mit csinalni..Nagyon kivancsi lennek2015. aug. 6. 09:27
11/28 anonim válasza:
Ha megtudnál bármit is emelni az akaratoddal(mármint telekinézissel) akkor már több 100 méter mélyen lennél egy kutatóbázison ahol egy egész kutatócsoport vizsgálna és kísérleteznéne rajtad...
13/28 anonim válasza:
Aha, mert biztos nagy tömegben az utcán csinálom mindenki előtt :D Attól, hogy a spirituálisán fejlettebb emberek nem dörgölik mások orra alá a tudásukat minden adandó alkalommal, még nem azt jelenti, hogy ilyenek nem léteznek. Oh, ha tudnátok ;)
14/28 Legoman válasza:
Szerintem a legegyszerűbb, ha megkéred, hogy tanítsa meg, hogy csinálta.
15/28 anonim válasza:
"tuti hogy sirtal volna,ha ott vagy velunk"
Én már most is sírok. :D
16/28 anonim válasza:
xDDD
,,Es kulonben is,a telo ki volt kapcsolva es nem olyan fajta h ha ki van kapcsolva es hivjak,akkor kapcsoljon be.."
És meg voltál győződve arról,hogy ki volt kapcsolva a telefon? Láttad is? ...Vagy csak ő mondta?
Nem gondolod,hogy van ebben valami huncutság? :D
17/28 anonim válasza:
Számomra ez a mai legnevetségesebb kérdés... :D
18/28 A kérdező kommentje:
jol van,ha szorakozni akartok,akkor mashol eljetek ki magatokat!
2015. aug. 6. 13:51
19/28 anonim válasza:
nekem a telekinézises válaszoló valahogy viccesebb mint a kérdés :DD
20/28 anonim válasza:
Kérdező, ez a kérdés pont olyan, amin az ember csak szórakozni tud. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!