Már gyerekkorom óta képes lennék velük kommunikálni? Vagy csak beképzelem?
Figyelt kérdés
Már 11 éves korom óta hangokat hallok. Nem, nem vagyok őrült, mielőtt bárki ezt állítaná! Pl.: Néztem a tv-t, egyedül voltam a házban, mikor azt hallottam, hogy egy nő kiabál felém, hogy "Segítség, segítség, valaki segítsen!!" . Nem tudtam hova tenni, kinéztem az ablakon de sehol senki. Olyan volt, mintha mellettem mondta volna valaki, de ugye egyedül voltam a házban, a tv-ben meg pont nem odaillő filmet néztem. Aztán később egy férfi hangot hallottam ahogy köszön, hogy szia. Pedig akkor még a tv se volt bekapcsolva!! Szerintetek? Csak a fantáziám nagy?2015. jan. 3. 13:33
1/12 anonim válasza:
Nem tudom, de az biztos, hogy össze-vissza fosnám magam ha ilyeneket hallanék o.O
3/12 A kérdező kommentje:
:))
2015. jan. 3. 14:28
4/12 anonim válasza:
Kis koromban én is hallottam ilyeneket, csak a fantáziád szüleményei :)
5/12 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2015. jan. 3. 14:41
6/12 Spilerke válasza:
Még jó, hogy orvos vagy, mert más ember, aki hangokat hall oktalanul nem lenne benne ilyen biztos. Amúgy meg lehet háttérzaj is, vagy valami más észszerű magyarázat. Ha a fejedbe hallod a hangokat akkor egyértelműen képzelődsz.
8/12 anonim válasza:
Alfa állapot nélkül is érzékenyebb vagy az asztrálra, és ők érzik ezt, ezért kiabálnak neked.
9/12 anonim válasza:
Nem hiszem,hogy őrült lennél,de azt sem,hogy szellemeket hallanál.Szerintem csak képzelődsz.Bár ezt te élted át,te tudod,honnan jöttek a hangok.Lehetett kintről is(tudom,kinéztél az ablakon,de nem csak onnan jöhetett a hang,ahova néztél...) Szóval a szellemeket kizárnám.Nem kéne minden kicsi dolgokat a szellemekre fogni.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2015. jan. 4. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!