Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Már gyerekkorom óta képes...

Már gyerekkorom óta képes lennék velük kommunikálni? Vagy csak beképzelem?

Figyelt kérdés
Már 11 éves korom óta hangokat hallok. Nem, nem vagyok őrült, mielőtt bárki ezt állítaná! Pl.: Néztem a tv-t, egyedül voltam a házban, mikor azt hallottam, hogy egy nő kiabál felém, hogy "Segítség, segítség, valaki segítsen!!" . Nem tudtam hova tenni, kinéztem az ablakon de sehol senki. Olyan volt, mintha mellettem mondta volna valaki, de ugye egyedül voltam a házban, a tv-ben meg pont nem odaillő filmet néztem. Aztán később egy férfi hangot hallottam ahogy köszön, hogy szia. Pedig akkor még a tv se volt bekapcsolva!! Szerintetek? Csak a fantáziám nagy?

2015. jan. 3. 13:33
1 2
 11/12 anonim válasza:
Ezek a dolgok a fejben dőlnek el!
2015. jan. 14. 21:32
 12/12 anonim ***** válasza:
Mennél egyszer be drága édesanyám szobájába, ott kapnál frászt az is biztos :D egyszer a polc legbelsejéből hozzám vágódott egy krémes tégely, na azóta nem szeretek bemenni oda :'D
2015. jan. 19. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!