Már gyerekkorom óta képes lennék velük kommunikálni? Vagy csak beképzelem?
Figyelt kérdés
Már 11 éves korom óta hangokat hallok. Nem, nem vagyok őrült, mielőtt bárki ezt állítaná! Pl.: Néztem a tv-t, egyedül voltam a házban, mikor azt hallottam, hogy egy nő kiabál felém, hogy "Segítség, segítség, valaki segítsen!!" . Nem tudtam hova tenni, kinéztem az ablakon de sehol senki. Olyan volt, mintha mellettem mondta volna valaki, de ugye egyedül voltam a házban, a tv-ben meg pont nem odaillő filmet néztem. Aztán később egy férfi hangot hallottam ahogy köszön, hogy szia. Pedig akkor még a tv se volt bekapcsolva!! Szerintetek? Csak a fantáziám nagy?2015. jan. 3. 13:33
11/12 anonim válasza:
Ezek a dolgok a fejben dőlnek el!
12/12 anonim válasza:
Mennél egyszer be drága édesanyám szobájába, ott kapnál frászt az is biztos :D egyszer a polc legbelsejéből hozzám vágódott egy krémes tégely, na azóta nem szeretek bemenni oda :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!