Szerintetek az álatoknak van-e lelkük?
Figyelt kérdés
2015. júl. 29. 12:28
11/17 anonim válasza:
Miértne lenne?? Ajjjjjj
Egy lelketlen állat fel se nevelné kölykét.
12/17 anonim válasza:
Minden élőlénynek van lelke (a növények kivételével).
13/17 anonim válasza:
"Néhány évre rá màs tájról érkeztek olyan hírek,hogy az ottani majmok is elkezdték mosni a tengerben az eledelt.Ezt a kollektív tudatra vezették vissza a kutatók."
A japán makákók a különböző szigeteken (nem találkoznak egymással). De ez embernél is megfigyelhető, pl. olyan találmányok születnek meg szinte azonos időben földrajzilag különböző helyeken, ahol az ipari kémkedést gyakorlatilag ki lehet zárni.
14/17 anonim válasza:
Tulajdonképpen az ember is állatfaj, tehát nincs miről beszélni...
15/17 Rebellious Dead Lady válasza:
Persze, hogy van.
Különben nem szoktad nézni a Long Island-i médiumot? Teresa Caputto-t?
16/17 anonim válasza:
Érdekes felvetés, hogy a növényeknek nincs. Meg az is, hogy ilyen szempontból csak az állatok élnek. Az, hogy másképp él valami, feltétlen azt jelenti, hogy nincs lelke?
17/17 A kérdező kommentje:
Nos csak azért kérdezem, mert volt egy olyan álmom, hogy a szüleimnél vagyok (falun) és egyszer csak gyorsan elindulok -mintha csak futnék, de azért annál valamivel gyorsabban- és a házak hátsó udvarán megyek át kb. 4-5 szomszédos ház hátsó udvarán. Az utamba kerülő kerítéseken, fákon, falakon csak úgy átmegyek (nem ugrom át, nem kerülöm ki). Arra ebredtem fel, hogy a kezem lábam járt és ledobtam magamról a takarót. Ez azért volt furcsa mert ekkor már kb egy éve külföldön dolgoztam és nem is beszéltem hetek óta senkivel otthonról és már cirka tiz éve elköltöztem a szüleimtől. Egy a lényeg nekem azt mondta egy álomfejtő, hogy valószínű akkor pusztult el a kutyánk és a lelke viszajött hozzám egy utolsó futásra. Nem tudom mennyi igazság van benne, de elég érdekes egy álom volt az biztos.
2015. júl. 31. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!