Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek az álatoknak...

Szerintetek az álatoknak van-e lelkük?

Figyelt kérdés
2015. júl. 29. 12:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Miértne lenne?? Ajjjjjj

Egy lelketlen állat fel se nevelné kölykét.

2015. júl. 29. 13:59
 12/17 anonim ***** válasza:
Minden élőlénynek van lelke (a növények kivételével).
2015. júl. 29. 17:40
 13/17 anonim ***** válasza:

"Néhány évre rá màs tájról érkeztek olyan hírek,hogy az ottani majmok is elkezdték mosni a tengerben az eledelt.Ezt a kollektív tudatra vezették vissza a kutatók."

A japán makákók a különböző szigeteken (nem találkoznak egymással). De ez embernél is megfigyelhető, pl. olyan találmányok születnek meg szinte azonos időben földrajzilag különböző helyeken, ahol az ipari kémkedést gyakorlatilag ki lehet zárni.

2015. júl. 29. 17:51
 14/17 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen az ember is állatfaj, tehát nincs miről beszélni...
2015. júl. 29. 23:18
 15/17 Rebellious Dead Lady ***** válasza:

Persze, hogy van.

Különben nem szoktad nézni a Long Island-i médiumot? Teresa Caputto-t?

2015. júl. 30. 01:24
 16/17 anonim ***** válasza:
Érdekes felvetés, hogy a növényeknek nincs. Meg az is, hogy ilyen szempontból csak az állatok élnek. Az, hogy másképp él valami, feltétlen azt jelenti, hogy nincs lelke?
2015. júl. 30. 10:07
 17/17 A kérdező kommentje:
Nos csak azért kérdezem, mert volt egy olyan álmom, hogy a szüleimnél vagyok (falun) és egyszer csak gyorsan elindulok -mintha csak futnék, de azért annál valamivel gyorsabban- és a házak hátsó udvarán megyek át kb. 4-5 szomszédos ház hátsó udvarán. Az utamba kerülő kerítéseken, fákon, falakon csak úgy átmegyek (nem ugrom át, nem kerülöm ki). Arra ebredtem fel, hogy a kezem lábam járt és ledobtam magamról a takarót. Ez azért volt furcsa mert ekkor már kb egy éve külföldön dolgoztam és nem is beszéltem hetek óta senkivel otthonról és már cirka tiz éve elköltöztem a szüleimtől. Egy a lényeg nekem azt mondta egy álomfejtő, hogy valószínű akkor pusztult el a kutyánk és a lelke viszajött hozzám egy utolsó futásra. Nem tudom mennyi igazság van benne, de elég érdekes egy álom volt az biztos.
2015. júl. 31. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!