Mi az élet értelme?
Figyelt kérdés
Kínzó gyerekkor közben görnyedni az iskolapadban, hogy aztán fárasztó munkánk legyen kevés fizetéssel amiből eltartjuk a családunkat. Gyereket nemzünk, hogy fennmaradjon a fajunk. Valóban ennyi?
Miért érdemes élni?
2015. júl. 25. 00:28
1/35 anonim válasza:
Ezt a kerdest enis sokszor felteszem bar ertelmes valaszt nem szoktam ra kapni , ugyhogy ez engem is erdekelne .
2/35 Fish1 válasza:
Szerintem ennél sokkal több.
Elsősorban a lelki, spirituális fejlődésre gondolok. Ha ebben jó úton haladsz, a dolgokat pozitívabban fogod látni és a "kínzó" dolgoknak elejét tudod venni, végül minden pozitívba fordul át.
3/35 anonim válasza:
Élni? Élvezni az apró örömöket és okulni a hibákból?
4/35 anonim válasza:
5/35 anonim válasza:
Ez most hogy jon ide ? maskulonben szepek
6/35 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=snCkaW6XShA
Úgy hogy semmi értelme nincs. De van és kész. Keressen benne valamilyen szépet.
Nem arról kell szólni az életnek, hogy elzárjuk magunkat, sajnáljuk magunkat, vagy éppenséggel gyűlöljük a világot és egymást....
7/35 anonim válasza:
Szerintem 4-es arra gondolt, hogy az életnek az is értelmet ad, hogy gyönyörködhetünk a szép dolgokban.
8/35 anonim válasza:
Na a halálnak kell élni. A jövőnek csak akkor van értelme, ha van benne jelenünk.
9/35 anonim válasza:
"A halálnak kell élni" ? Ezt a kijelentést nem értem
10/35 anonim válasza:
Na = Nem
Néha átkapcsol a fejem, bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!