Ha te lennél Isten, büszke lennél a teremtésdre a világrA?
Figyelt kérdés
2015. júl. 21. 20:54
1/19 anonim válasza:
Igen. Az emberek sokra vitték azért.
2/19 anonim válasza:
Isten nem egy személy. Maga a létezés amelynek mindannyian része vagyunk, épp ezért hatást tudunk rá gyakorolni, meg tudjuk változtatni.
3/19 anonim válasza:
Ha Isten lennék valszeg 5 mp-t élne a világ.
4/19 anonim válasza:
Én azért mérges lennék az emberekre, hogy ennyire elfordultak a természettől és inkább ellene vannak. Csak elfelejtik, hogy így pusztulás lesz a vége.
Sőt megvan minden ahhoz, hogy boldogok legyenek, de ők nem élnek vele, nem veszik észre.
Szóval mérges lennék, hogy hogyan lehetnek ennyire buták. Az állatok, növények élnek a maguk megszokott, kiegyensúlyozott rendszerében, az emberek meg játsszák a kiskirályt.
5/19 anonim válasza:
Ha én lennék Isten, már rég nem élnétek. Büszke pedig nem lennék rátok, mert így végiggondolva bánom, hogy megteremtettelek titeket, talán ez volt életem legnagyobb baklövése, amit azóta is bánok. Az emberiség egy betegség, mely mindent elpusztít maga körül. Szegény bárányaimat is lenyírják a szemetek. Élősködők, azok vagytok! :(
6/19 Duenna válasza:
5-ös Joker 2.0!
Most egyetértek veled! :D
7/19 anonim válasza:
Duenna, én is egyetértek veled, de csak most. xdd
8/19 anonim válasza:
Ezzel egy probléma van: én vagyok Isten.
9/19 anonim válasza:
Igen, büszke lennék teremtett világomra.
Arra még büszkébb, hogy felismerném fércmű voltát és ezért elpusztítanám.
Inkább ne legyen semmilyen, mint egy elfuserált.
Báááár, talán nem is tenném,hiszen az emberiség a legjobb úton halad, hogy megtegye helyettem!
10/19 Missi_Key válasza:
én így is büszke vagyok rá...nem a teremtésem, de benne élek, és szép, az összetettsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!