Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A csakrával lehet harcolni?

A csakrával lehet harcolni?

Figyelt kérdés
Ezt úgy értem, át tudom e fizikai energiává alakítani, megnövelni a fizikai erőmet (pl: kétszeresére) verekedés közben?
2015. júl. 18. 00:10
1 2
 1/11 FüligJimmy88 ***** válasza:

Melyik csakrára gondolsz? Csak mert van egy pár. De amúgy a kérdésedre válaszolva: nem. A csakrák egyfajta csomópontok, ahol a testben áramló különböző energiák összefutnak. Például az akupunktúrás kezelésnek az az alapja, hogy a tűkkel befolyásolják az energia áramlását, attól függően, hogy hol van több és hol kevesebb. De ezt harc közben nem tudod befolyásolni. Meditációval talán, de erre sem mernék megesküdni.

Régen amúgy a berserkerek (a vikingeknél egyfajta "elit alakulat") a légyölő galóca kalapjából készült főzetet itták harc előtt, amitől többek között sokszorosára nőtt az erejük és nem érezték a fájdalmat. De ezt nem javaslom, mert belehalsz.

2015. júl. 18. 00:40
 2/11 anonim ***** válasza:
A csakra nem az, amit a narutóban vagy miben annak neveznek, inkább a csi/prána.
2015. júl. 18. 03:04
 3/11 anonim ***** válasza:

A sima téged körülvevő energiákat képes vagy manipulálni olyan szinten, hogy az a fizikai erődre befolyással legyen (de ez csak minimális). Leginkább ütések erejénél lehet ezt megfigyelni (akár csak Bruce Lee-nél). Fizikai sebesülést nem tudsz vele okozni, de kibillenteni az illetőt tökéletesen ki lehet vele az egyensúlyából. Ha ,,ütött" már meg szellem, akkor tudod milyen érzés ez.A sima téged körülvevő energiákat képes vagy manipulálni olyan szinten, hogy az a fizikai erődre befolyással legyen (de ez csak minimális). Leginkább ütések erejénél lehet ezt megfigyelni (akár csak Bruce Lee-nél). Fizikai sebesülést nem tudsz vele okozni, de kibillenteni az illetőt tökéletesen ki lehet vele az egyensúlyából. Ha ,,ütött" már meg szellem, akkor tudod milyen érzés ez.

#1-es neked pedig csak annyit írnék, hogy nem véletlenül ábrázolták sok esetben a berzerkereket farkas fejűnek vagy éppen félig farkasoknak. Kicsit többek voltak azok holmi gombafőzet-ivogatóknál :D

2015. júl. 18. 03:55
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te túl sok mesét nézel !!! :D :D :D
2015. júl. 18. 06:14
 5/11 anonim ***** válasza:
A csakra nem energia. Szervként gondolj rá, ne erőként. Nem tudod megnövelni, vagy csökkenteni, mert nem mennyiséggel, vagy erősséggel méred. A csakra egy központ, amin keresztül be, és ki áramlik az életerő. Az életerő mennyisége, minősége, és erőssége változtatható, a csakráké nem.
2015. júl. 18. 07:02
 6/11 anonim ***** válasza:
Lehet, Xena is azzal harcol a filmsorozatban, de azt nem tudom hogy saját egyedi csakrája van vagy bárki kifejlesztheti, mindenesetre ő úgy nevezi hogy a "csakrám" szóval lehet hogy ő egy csakramutáns.
2015. júl. 18. 07:34
 7/11 FüligJimmy88 ***** válasza:
100%
3-as: tudom :D Volt olyan eset, hogy 3-4 berserker legyalult egy egész falut, csak mivel ez nem a témához tartozik, nem akartam nagyon boncolgatni.
2015. júl. 18. 07:50
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy lehet. Én az enyémet gumibotként szoktam használni, bár őszintén megmondva mostanság egy kicsit töredezik a vége. Lehet, hogy ki kell mosni.
2015. júl. 18. 08:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Persze , behúnyod a szemed jó hangosan ordítod hogy Íjijijijijijijijjjjjjjj és eldobod , azután futhatsz utána :D
2015. júl. 18. 12:09
 10/11 anonim ***** válasza:
Naruto hát semmit nem tanultál????
2015. júl. 18. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!