Colas kérdése:
Mágiában jártasoktól kérdezném, h más is szokott álmában démonok, pokoli teremtmények ellen harcolni?
Figyelt kérdés
2013. jún. 1. 19:12
1/22 anonim válasza:
Én álmomban sokszor dolgozni szoktam
2/22 anonim válasza:
Nem, én mennyei teremtmények ellen harcolok, mivel a másik oldalon állok.
3/22 aspikami válasza:
Nincs olyan ember, hogy "mágiában járatos" aki meg tényleg azt hiszi magáról azt kezeltetni kell!
4/22 anonim válasza:
Egyébként,hogy lehet valaki jártas a mágiában? Kiolvasta a Harry Potter-szériát kétszer?Vagy spéci OKJ tanfolyam?ÉN pár hete kezdtem egy okj-s Jedi tanfolyamot,de alacsony volt a midiklorián szintem de ez sajnos csak azután derült ki,hogy befizettem a tandíjat :(
5/22 anonim válasza:
Én szoktam démonokkal álmodni.
Most nem azért de először erről a kérdésről Freddy Krueger jutott eszembe :D
7/22 anonim válasza:
Én jó csajokkal szoktam álmodni. Miért harcolnék álmomban démonok ellen ha álmodhatok jó csajokkal?
9/22 stalkerboss válasza:
Ha az anyós annak számit akkor igen.....
10/22 A kérdező kommentje:
2es kommentelővel össze hozhatnánk 1 harcot 1mas ellen, lehet h eltudom intézni,a csajos kefélősnek meg üzenném h nem álmodni kéne róla hanem csinálni :D amugy, igen ez nem megfogalmazás h mágiában jártas, inkább azt gyakorló :)
2013. jún. 3. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!