Honnan lehet tudni, vagy érezni hogy valakire rá van telepedve egy szellem?
Figyelt kérdés
2015. júl. 7. 15:34
11/30 anonim válasza:
Az a bizonyos "21gramm" az emberi lélek súlya.
Magadon észre veheted ha rád van telepedve egy szellem, viszont ha másokra van telepedve azt nem biztos hogy érzékeled.
13/30 Fish1 válasza:
Olyan pálcával szokták megnézni, amit radiesztéziára használnak.
15/30 anonim válasza:
Elszívja az energiáját, amikor lefekszik. Ilyenkor süllyedő érzést tapasztalsz meg. Plusz hangokat, formákat látsz - tudom, ez a szakirodalomban skozofrénia, de ennyi erővel a papok, sámánok, és őskori varázslók is kívétel nélkül skizofrének voltak, márpedig ők voltak a vezetők jobb kezei - vagy megmagyarázhatatlan hőmérsékletváltozást, légmozgást, akár zárt területen is.
16/30 anonim válasza:
Nagyon egyszerűen. Úgy helyezkedj, hogy fél szemmel a falinaptárra is rálássál. Ha azt látod, hogy 2015, akkor bízhatsz benne, hogy semmiféle szellem nincs a környéken. Mert ez nem a középkor...
17/30 anonim válasza:
Hm, nekem 1415-ös a naptáram, akkor most mi van?
18/30 anonim válasza:
6:
Akkor nekem az van! Ha igaz, amit írtál, akkor jó volt megtudni.
19/30 Pátri Zoltán válasza:
Onnét, hogy ide írtál! Különben nem ilyen kérdéssel jössz elő.
20/30 apababa válasza:
Na ezért tudnak ezek a jósok meg szellemírtók megélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!