Szerintetek ez lehet véletlen?
Figyelt kérdés
Olvastam arról h elütöttek egy kislányt és valamiért megjelent előttem gondolatban egy fehér kamion és arra gondoltam h milyen borzasztó lehet ha egy olyan ütne el eltelt 1-2 nap és engem is egy fehér kamion ütött el majdnem (ha egy bácsi nem mutat oldalra h figyeljek akk tuti elütött volna) szval ez lehet véletlen vagy esetleg előre megéreztem?2015. júl. 7. 12:20
1/5 anonim válasza:
Nekem àlmomba a bàcsi banànnal lött le mint egy pisztoly
3/5 anonim válasza:
#1-es ez hatalmas xD
Engem vámpírnyúl ölt meg xD
4/5 anonim válasza:
Nincsenek veletlenek! Ez telepatia,erositsd ezt az erzekedet mert vevő vagy a fogadasara es kuldesere,ez nem veletlen hodd el
5/5 anonim válasza:
A kimondott szavaknak erelye van..mondtam a férjemnek menjük szét egyikünk költözzön a szomszédba ..igy a gyerkeknek nem lenne messze..erre összejött a szomszéd csajjal..de vki irta ideköltözteti a szomszéd csajt szoval ő se véletlen van itt..véletlenek nincsenek..
A 13a kedvenc szàmom..bàr a mai naphoz semmi kedvem..vajon tulélem??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!