A véletlen vagy a végzet műve?
Nem tudom , hogy jó helyen teszem-e fel a kérdésem, bár a történetemnek (szerintem) van némi karmatikus érezte...
Biztos veletek is szembe jön egy-egy ismeretlen ismerős arc az utcán.
Az én történetem jópár évvel ezelőtt, tinédzser koromban indult. Volt egy fiú, akivel nagyon sokszor találkoztam, sosem szóltunk egymáshoz, de tekintetünk mindig összeakadt. Lehet, volt (talán) valami szimpátia, vonzalom is a dologban, de hosszú évekig napi szinten (sokszor többször is) összefutottunk a városban különböző helyeken teljesen véletlenszerűen. Tudom, hogy neki is feltűnt ez, viszont felnőttünk úgy, hogy elmentünk egymás mellett.
Neki is párja lett, nekem is családom. Ő már egy ideje nincs a városban. A furcsa a dologban, hogy ezt onnan tudom, hogy nem rég összeakadtunk az interneten egy bejegyzés kapcsán kelt "vitában". Pár szót írtunk is aztán egymásnak, a magunk tartózkodó módján. Most ott látom nap, mint nap, amikor épp a szemem elé kerül az adatlapja...
Nem akarok ebbe belebeszélni semmit, hiszen felnőtt emberek vagyunk már, mindkettőnknek saját életútja van. Mégis felmerül bennem a kérdés, hogy létezhet-e erre valami magyarázat, mert valahol legmélyen azt érzem, van mindennek valami jelentősége.
Lehet, hogy idővel megérkezik a válasz is a kérdésre...
Nincs olyan hogy véletlen.
Követed a sorsod.
Előző életetekben volt valami konfliktusos kapcsolat köztetek. Ezért futottatok össze évekig, de éppen az előző konfliktusok miatt nem lett köztetek semmiféle beszélő viszony.
Egy hipnoterapeuta orvos mesélte a könyvében, hogy találkozott egy hasonló korú férfival, akivel kölcsönösen nem voltak egymásnak szimpatikusak. Aztán ez a hipnoterapeuta hipnózisban ráakadt erre a férfira, hogy előző életükben már találkoztak. Az a férfi előző életükben megölte a hipnoterapeuta szerelmét, az orvos meg megölte előző életében ezt a férfit. ezért nem voltak egymásnak szimpatikusak ebben az életben - sem!
Nagyon érdekes jelenség, tehát ha valami különlegest észrevesz az ember, el lehet gondolkodni rajta, hogy talán az előző életükben már találkoztak, és volt valamilyen kapcsolat közöttük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!