Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy a macskám...

Lehetséges, hogy a macskám éri a világvégét?

Figyelt kérdés

Az utóbbi pár napon foglalkoztam egy kicsit a szeptemberi híres világvége jóslattal és egyenlőre nem tudom, hogy elhiggyem-e vagy sem. Mindenesetre valami egészen különöset tapasztalok. Van egy fekete macskám, aki nagyon különleges, mert törpemacska, és nagy füle van. Mostanában folyamatosan nyávog, akárhányszor meglát, de olyan panaszosan, hogy szinte fáj hallgatnom. Mindent megkap, napi háromszor eszik, macskatejet kap, mindig van hideg vize, és szoktam locsolgatni is ebben a nagy forróságban. Szóval nem ez a probléma, és nem is az egészsége! Talán érzi, hogy én nyugtalan vagyok és ezt az érzést átvette tőlem? Lehetséges ez? Mert ez az egyetlen ésszerű magyarázat amit ki tudok találni.

Komolyan nem képzelődöm, egyszerűen mintha tényleg érezne, hogy valami történni fog, már nem érdeklik a bogarak sem, amiket régen imádott üldözni, csak fekszik a tűző napon, pedig bemehetne a hűvös pincébe is. Szerintem érezni akarja az életet amíg még teheti. És figyelmeztetni próbál.

Kérlek, ne csináljatok ebből viccet. Bár én is érzem, hogy egy kicsit túlreagálom, de talán igaza van!

2015. júl. 7. 09:49
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Bocsánat, érzi.
2015. júl. 7. 09:49
 2/14 anonim válasza:

Ez egy macska. Nekem hasonló kis jószágom van. Lusta és nyávog, mintha már beszélgetne. Ilyenek.

Gondold át, ha te macska lennél és ilyet éreznél, te nyávogással és alvással ütnéd el a mindennapjaidat? :)

2015. júl. 7. 10:13
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Gyönyörűen kivetited a saját félelmeidet a macskádra.
2015. júl. 7. 10:20
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Jóslatok... egyszer valamelyik valamikor valahogyan bejön.
2015. júl. 7. 11:51
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem vidd el az állatorvoshoz,ha nem vagy abban biztos,miért nyávog olyan keservesen. Lehet,fájdalmai vannak vagy hőgutát kapott. Ki tudja?

Nekem is van macskám,ő is sokat nyávog. Arra próbál figyelmeztetni,hogy éhes :) :3

Olyan cikket valóban olvastam,hogy a macskák a hangunkból és mimikáinkból le tudják következtetni,milyen kedélyállapotban vagyunk. Ha a macskád nagyon ragaszkodik hozzád, a hangulatingadozásaid rá is kihatnak,így feszültebb lesz,mert nem érzi magát biztonságba. Főleg akkor,ha erősen érezteted is vele,hogy tényleg nagyon nincsenek rendben körülötted a dolgok.

Ezt az őszi világvégét hagyd már! Felejtsd el! Az állatodnak és neked is jobb lesz így.

Ebben a században vagy nyúcvan' világvégét jósoltak már ,de még mindig forog a Föld a tengelye körül. Szerinted,most lesz valami? Hamis próféták,akik a szeptemberi világvégét hirdetik .. :D

2015. júl. 7. 11:51
 6/14 anonim ***** válasza:
Érdekes, de a macskák megérzik a negatív energiákat és megérezte rajtad ezt a bizonytalanságot, ezt a félelmet és úgymond "kérdezi" mi a baj, mivel segíthetne (hiszen nem lát a fejedbe, egy állat se gondolatolvasó bármennyire is különleges). Nem érzik az ilyen "katasztrófák" előjeleit, földrengéskor se előre érzik azt, csak a legelső apróbb mozgásokat amiket még mi nem érzünk.
2015. júl. 7. 12:03
 7/14 anonim ***** válasza:
77%
Komolyan locsolgatod a macskát? Nem csoda hogy nyávog...
2015. júl. 7. 17:21
 8/14 anonim ***** válasza:

Mit értesz az alatt hogy világvége?

Az hogy az emberiség kihalna, az nem a világ végét jelenti.

Nem tudom hogy macskák érzékelik-e, viszont azt elmondhatom hogy a kutyák "érdekes" dolgokat is érzékelnek...

2015. júl. 7. 18:18
 9/14 anonim ***** válasza:
Szerintem csak szólt neked, hogy vidd állatorvoshoz, adj neki normális eledelt macskatej helyett és ne locsold vízzel, mert azt rühelli.
2015. júl. 7. 19:06
 10/14 anonim ***** válasza:

Nos, nekem csak rágcsálóm van, de kiskorom óta próbálom megkörnyékezni a macskákat, és mindig megkarmoltak. Már vagy százszor. Kutya azonban még nem harapott, csak megugatott.

Az az igazság, hogy a macska szeszélyes állat, nem akárkit fogad el, sokszor még a gazdáját sem. A macskádnak is egy baja van, hogy állatnak nézed, és nem foglalkozol vele.

De fent lehet tartani a gondolatot, hogy esetleg egy közelgő balesetet érez meg, de az kizárólag a te baleseted lesz, tehát légy körültekintő.

2015. júl. 7. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!