2013-ra. Nem josolnak vilagveget? Mar ugy varom *. *
Figyelt kérdés
2013. okt. 13. 08:53
1/11 anonim válasza:
A világvége, érdeklődés hiányàban elmarad.
2/11 kutya222 válasza:
;O én is várom most mit találnak majd ki ;Delvileg brutális lehülés lesz jégkorszak de nyáron brutális felmelegedés volt még ;O;D
3/11 anonim válasza:
az EZOSOK avagy a gyümölcssaláták másnéven paradicsompalánták már dolgoznak az újabb elméleten miszerint 2014valahányadikán lesz az újabb világvége a sátánisták és a keresztények már össze csomagoltak várják a nagy napot! xD
4/11 anonim válasza:
Magyarország egy fejletlen ország. Mindenben le vagyunk maradva. Így a világvége is pár éves késéssel jön majd :D
5/11 anonim válasza:
Utolsó: nemtudom miért szólja le mindenki a hazáját. Fejletlen MO?
Sacc 200ország van és benne vagyunk a 40 legfejlettebbe.
Én kérek elnézést -.-"
top 20%-ba benne vagyunk végülis.
6/11 anonim válasza:
Ejnye, ejnye! Nem illik bántani az ezócskákat. A világnak igenis vége lett tavaly. Nekünk elfelejtettek szólni, de attól még vége van.
7/11 A kérdező kommentje:
ohh. Akkor már csak mi maradtunk a túlélők? :D Bár ha belegondolok én már legalább 10-et túléltem. Azt hiszem 2068 is jósolnak. (vagyis Newtoon jósol. :D)
2013. okt. 13. 11:56
9/11 anonim válasza:
Üssétek be a googleba, hogy világvége 2016. Jó olvasást, hozzá! :)
10/11 anonim válasza:
Mindig kitalálnak valamit, ezért furcsállom is, hogy erre az évre nem igazán reklámozzák.
Szerintem a vég ideji dátuma 12. 31 és 13. 01 között lesz. Milyen kár, hogy nincs 13. hónap! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!