Lehetséges, hogy észre sem fogjuk venni a világvégét?
"Lehetséges, hogy észre sem fogjuk venni a világvégét?"
Nem csak hogy lehetséges hanem biztos, mivel ami nincs azt nem szokás észrevenni.
Me este megszakítják a műsort, az elnök, Orbán viktor mond búcsúbeszédet! :))
Szerintem azért észre fogjuk venne, csak láthatod majd,hogy lángba borul az ég, és kissé meleged lesz! Ha elér a napcsóva.
Az úgynevezett "világvége" már megtörtént. Elkezdődött az aranykor, csak nem mindenkinél.
Fokozatosan változik a tudat azoknál akik elfogadják. Az pedig igaz, hogy a te valóságodat se saját magad teremted az érzéseiddel, gondolataiddal. ( lásd vonzás törvénye az ősi tudás alapja)
Az emberiség egy része fokozatosan megfog változni pozitív irányba.
Érdemes ezt a pár videót is megnézni és olvasni a sorok közt... főleg a szöveget illetően.
http://www.youtube.com/watch?v=VJgVAzUImpc
>Az pedig igaz, hogy a te valóságodat se saját magad teremted az érzéseiddel, gondolataiddal.
Aha, és mi van azzal a néhány milliárd évvel, amíg a világegyetem vidáman létezett ember és tudat nélkül?
Amúgy érdekelne, hogy mi győzött meg erről, ha gondolod, írd le, de ha kvantumfizikával hozakodsz elő, szétszablak!
> lásd vonzás törvénye
Tényleg léteznek olyan emberek, akik nem látják, hogy a Vonzás Törvénye meg a Titok egy bárgyú marketingfogás? Pedig nem bonyolult. Tudom, hogy nagyon meggyőzőek a bácsik, akik például a filmben beszélnek erről, de egy picit célszerű gondolkodni is.
>Az úgynevezett "világvége" már megtörtént.
>Fokozatosan változik a tudat azoknál akik elfogadják.
Aha, persze :).
Tehát a világvége úgy történt meg, hogy senki nem vett észre belőle semmit, bár néhányan becsszóra állítják, hogy megtörtént. Aki nem hiszi el, az szegény hitetlen, aki még nem érett meg a változásokra, ugye?
Kiváló és ravasz módszer arra, hogy ne lehessen tagadni egy olyan butaságot, mint ezt a "lelki világvégét". igazi ezós módszer, szép munka! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!