Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szent ivan ejelen hogyan...

Szent ivan ejelen hogyan lathatjuk a tundereket? Nagyi recept? Valami?

Figyelt kérdés
hugom miatt, mem szall le rolam amig meg nem mutatom neki oket, nem akarom atverni sem.
2015. jún. 17. 15:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Egy szót nem szóltam tündérekről. Annyit kértem, bizonyítsd be hogy a témák, amikhez hozzászólsz a hatáskörödön belül vannak. Létezésre kértem bizonyítékot, a tudásodéra. Vonatkoztass el a tündérektől, ha lehetséges. Tudod nekem bizonyítani, hogy a véleményed megalapozott minden hozzászólásodban, vagy csak a gondolataidat közlöd, és semmit sem tudsz bizonyítani?

Nem vesztettem, kérdeztem valamit, itt ácsorgok mióta a "csatatéren", míg te egy másikon, a saját szabályaid szerint játszol. Ha nem kívánsz erről vitázni (nem veszekedni), akkor azt leszel szíves közölni. Nincs gondom azzal, ha valaki ellenvéleményen van, de amíg nem mutat fel semmit, addig üres szavakkal hadakozik, ami nem ér többet egy tündérmesénél.

2015. jún. 18. 00:45
 12/12 anonim ***** válasza:

Na ne fárassz!

Ha nem a tündérekről van szó, akkor most soroljam fel azokat a témákat, akikhez hozzászóltam, te normális vagy? Eddig 12 oldalnyi választ írtam és most álljak neki felsorolni néhányat, de miért is tennék ilyet? És hogyan kapcsolódik ez a jelen kérdéshez?

Nyilván nem megalapozott véleményt írok mindig, mert vannak kérdések, melyeket egyszerüen nem lehet komolyan venni, de többségében a hozzászólásaim megalapozottak és mindig tudok bizonyítani kivéve az ellenfeleket, viszont most nem fogok neked bizonyítani semmit, mert nem írtál konkrétumot, így pedig nehéz lenne válaszolni bármire is. Én győztem megint, mert ezt szeretném hinni. xdd

2015. jún. 18. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!