Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szent ivan ejelen hogyan...

Szent ivan ejelen hogyan lathatjuk a tundereket? Nagyi recept? Valami?

Figyelt kérdés
hugom miatt, mem szall le rolam amig meg nem mutatom neki oket, nem akarom atverni sem.
2015. jún. 17. 15:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod átverni, akkor azt mondod neki, hogy már nem léteznek tündérek, mert kihaltak amikor kivágták az őserdők fáit. De az emlékük örökké él a meséinkben, ott bármikor láthat tündért.
2015. jún. 17. 15:51
 2/12 A kérdező kommentje:
azta! kösz! ez nagyon kreativ!
2015. jún. 17. 15:56
 3/12 anonim ***** válasza:
Meséld el neki az ír mesét, amiben az emberek elterjedésével a tündérek azaz a Tuatha de Danaan kénytelen volt visszavonulni a dombok alá, és más eldugott helyekre, hogy az emberek ne bánthassák őket. A magyar mondavilágban ez tündérország, és amolyan átmenet a túlvilág, és a halandó világ között. Ezért nem láthatók soha. Attól, hogy kihaltak valószínűleg eléggé szomorú lenne a húgod. Ez az elmenekülős kissé szolidabb.
2015. jún. 17. 18:44
 4/12 anonim ***** válasza:
50%
Mivel nincsenek tündérek nem is láthatunk ilyeneket, még szent Iván elején se. Legjobb lenne, ha többé te nem mesélnél neki, vagy legalábbis olyannak ad át a stafétabotot, aki különbséget tud tenni a valóság és a fikció közt! Azt kell neki mondani, hogy "figyelj csak ide. Nem léteznek tündérek, ha másképp gondolod bizonyísd be az ellenkezőjét! Netán nem tudod? Háhá, én győztem!" xdd
2015. jún. 17. 19:57
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszi! az összes válaszólónak! :D
2015. jún. 17. 20:47
 6/12 anonim ***** válasza:
Joker, semmit nem tudsz a témákról, amikhez kommentelgetsz, ha másképp gondolod bizonyítsd be az ellenkezőjét! Netán nem tudod? Háhá, én győztem!
2015. jún. 17. 21:03
 7/12 anonim ***** válasza:
89%

#6 Én mindegyik témában jeles vagyok, ezt pedig három pontban tudnom bizonyítani. :D

1. Egy nagy francokat győztél! Általában mindig én győzők, mert kisgyerekekkel szoktam vitázni, mivel náluk okosabb vagyok, mindaddig, amíg be nem árulnak az apjuknak és az laposra nem ver!

2. Nincs okunk feltételezni kitalált meselények létezését, amíg nem szól mellettük és ellenük semmi, így aztán nem is kell bizonyítanom a nem létezésüket. Ennyi erővel a Hupikék törpikék is létezhetnek valahol!

3. Nem azt kell bizonyítani, hogy valami nem létezik, hanem éppen az ellenkezőjét, csak aztán lehet tárgyalni róla, na mit gondolsz most ki győzött? Háthá, már megint én győztem! >:})

2015. jún. 17. 23:01
 8/12 anonim ***** válasza:
Tehát a saját érved rád nem vonatkozik, ráadásul nem tudod bizonyítani az állítólagos tudásod. Ezt nem nevezném győztes pozíciónak, de te tudod...
2015. jún. 17. 23:18
 9/12 anonim ***** válasza:
54%

"Tehát a saját érved rád nem vonatkozik, ráadásul nem tudod bizonyítani az állítólagos tudásod."

Én tudom bizonyítani, amíg van mihez viszonyítani, de egyébként sem nekem kell bizonyítani a nem létezésüket, hanem neked az ellenkezőjét, máskülönben joggal mondom, hogy nincsenek tündérek, mert nincs okunk az ellenkezőjét feltételezni. A semmiből, csak semmi következik, vagy nem? Egyébként ezek nem alapvető fogalmak, amik mindenkinek a fejében megfordul? Úgy látszik, hogy sem tudsz különbséget tenni a fikció és a valóság közt, úgyhogy többé ne mesélj gyermek jelenlétében, háhá harmadjára is én győztem! :D

2015. jún. 18. 00:03
 10/12 anonim ***** válasza:
54%
#8 Remélem nem haragszol rám, hogy folyton vesztesz, de valakinek azt is kell, és elnézést kérek az utolsó válaszomban történt gyalázatos helyesírás hibákért, de nagyon álmos vagyok, már amúgyis fellőtték nekem a pizsamát, jóccakát! :D
2015. jún. 18. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!