Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Meditációnál bealvás ellen...

Meditációnál bealvás ellen mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
Elég néhánx perc és szundizom.
2015. máj. 12. 18:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Legalább jól esik? Mert az volna a lényeg...
2015. máj. 12. 18:51
 2/10 A kérdező kommentje:

Jól igen csak olyan mintha álmodnák.S ez kizökkent a meditációból.

Vagy ez éppen jó lenne?

2015. máj. 12. 18:53
 3/10 anonim ***** válasza:

Egyrészt lehetőleg ne akkor meditálj, amikor már fáradt és álmos vagy, hanem mondjuk reggelente, feltéve, ha tudsz rá időt szakítani, vagy hétvégén napközben.

Ha fáradt vagy, és inkább alvásra van szükséged, akkor kár erőltetni a dolgot, mert a szervezeted úgyis "felülbírálja" a döntésedet.

Ha azt érzed, hogy kezdesz álmosodni, azzal esetleg próbálkozhatsz, hogy finoman megmozgatod a kéz- és lábujjaidat.

2015. máj. 12. 19:09
 4/10 anonim ***** válasza:
Meditálj ülve. Törökülésben az ágyadon a falnak támaszkodva. Így nem fogsz elaludni.
2015. máj. 12. 19:34
 5/10 anonim ***** válasza:
Hogy meditálsz? Zene megy?
2015. máj. 12. 19:41
 6/10 anonim ***** válasza:

a test lehet mozgásban is meditáció során, a szellem az, ami nyugodt

például ilyen: az önfeledt tánc

2015. máj. 12. 20:47
 7/10 A kérdező kommentje:

Mindegy hogyan mert ülve is elalszom majdnem kipottyanok a fotelból. Reggelente is az a helyzet,délután is,este is.Teljesen mindegy fáradt-e vagyok vagy nem.Kávé az sem tesz semmit,egy nagy presszó mást kiütne én attól függetlenül is elalszom.

Törökülés nem jó mert kb másfél perc után a lábaim elzsibbadnak és fájnak.

2015. máj. 12. 20:58
 8/10 anonim ***** válasza:
Ki akarnám próbálni mit csinálsz..
2015. máj. 12. 21:31
 9/10 A kérdező kommentje:
Azt amit írtam. Elkezdem a meditációt aztán ahogyan leengedem kikapcsolok azt veszem észre magamon, hogy a fogaim összekoccannak vagy az alsó állkapcsom lemegy mint alvásnál vagy pedig simán eldőlök előre vagy oldalra.Ha pedig ezek nincsenek akkor álom szerű dolog van.A meditáció kezdeténél még szépen ott vagyok amiért meditáció ugye a neve aztán Az tatapasztalható amit olvashattok.
2015. máj. 12. 22:38
 10/10 anonim ***** válasza:

Én úgy szoktam csinálni, hogy háton fekve...

Sikeres is a meditáció, habár túl mélyre még nem mertem menni.

Az normális , hogyha visszatérek akkor iszonyatosan nagy erőt kell vennem hogy megmozdítsam kezem, lábam stb.

Jah meg ha valami kis háttérzaj van transz állapot közben, akkor olyan mintha hangrobbanás lenne és nagyon hangos.

2015. máj. 12. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!