Nem tudom hova tenni már ezt, intő jel lenne valami ellen? Van hogy pl. olvasok egy könyvet és ami ott szerepel esemény az van épp a mi világunkba is.
ezeket a "jeleket?" mostanában dupla adagba kapom.. olvastam egy könyvet pénteken, és a munka ünnepén játszódott, és milyen nap van épp akkor a munka ünnepe... teljesen véletlenül jönnek elő ezek.. most nézek egy filmet, amiben kérdezi a kislány a nőz, "tudod milyen nap van ma? ma van anyák napja" és tényleg.. nálunk is épp anyák napja van..
ne nézzetek kérlek bolondnak, csak kiváncsi lennék a véleményetekre, Isten üzenne? vallásos vagyok, gyakorlom is és hirtelen erre jutottam józan ésszel hogy talán ez lehet...
Ilyen velem is sokszor van..
pl.neten néztem a köpölyözést vagy mi a szöszba neve ami üve vagy műanyag vàkum..erre mtràrsnőm trikoja felett egy piros folt..kérdeztem mi van megjelöltek az ufok?-és mondta ilyen köpölyözésen volt (vérbőséget fokozza).
Ha mondunk vmit a gyerekekkel azt mondjàk a tv be is erre màr ők is felfigyeltek..
kolléganőm mesélt egy pasirol aki éjjel egyedül hagyta a gyerekeit nőzött miga felesége melozott-nem nekem hanem egy màsik kolleginànak mondta-velem meg megtörtént mikor koràbban mentem haza férjem nem volt otthon..csak nàlunk kisebbek a gyerekek..
olvastam a szervkereskedésről erre a melobelyenen eltünk egy 17éves làny..-arra gondoltunk egyből de szerencsére előkerült ma mondtàk..
meg nagyon sok ilyen véletlen van..hugom a horoszkopba hisz..cukorbol is pont az öcsém meg a férjéét vette ki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!