Hogyan kell kezelni a saját személyünk ellen irányuló verbális támadásokat?
A legcélszerűbb figyelmen kívül hagyni, őrizd meg a nyugalmad, méltóságod, vegye észre az illető, hogy nem süllyedsz le a szintjére, aztán ha nem éri el a célját, akkor befejezik általában. Nálam ez a stratégia 99%-ban bevált. Sajnos a végtelen türelmem ellenére volt olyan gyengeelméjű, aki 1 év után sem adta fel, de annak a történetnek a jobb kezem tett pontot a végére.
Persze jó lenne tudni, hogy ki és milyen környezetben támad. Nem mindegy, hogy családon belül, iskolában, főnököd, osztálytársad, fiú vagy, vagy lány , stb.
Persze hagyd figyelmen kívül, és nézd meg, hogy pár nap múlva a fejedre sz..arnak pláne a szűkös közönségben vagy a suliban, ha az illetővel nem találkozol többet akkor hagyd figyelmen kívül, de ha sokszor összefutsz vele vedd fel a kesztyűt, mert ha alul maradsz azzal azt űzened, hogy bármikor beléd köthetnek ez a helyzet manapság.
Például:
-Anyád egy qu..rva ribizli!!!
- A te a..nyád pedig már megvolt nekem egy seprűnyéllel kényeztetem azt hitte, hogy én vagyok a Harry Potter.
-Most kiverem belőled a sz..art is.
-Gyere, gyere csak nyugodtan, de úgy pofán váglak,hogy a fogaid körmérkőzést játszanak a bennmaradásért!
Ha pedig jön, jön, jön neked felé gyorsan ki veszed a telót a zsebedből és kihívod a rendőrséget mondván "segítség megakarnak ölni siessenek, mert csak percim vannak hátra", de ha bátor vagy nem úgy, mint egyesek (neveket nem akarok mondani), akkor neki mész a csávónak :D:D:D:D
Kinek hogyan...
Ismerni kell az illetőt hogy mi a gyengéje.
De leginkább azzal tudsz visszavágni ha rá tudsz mutatni hogy ő mikor csinálta ugyanazt amiért most számon kér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!