Alvásparalízis ellen lehet tenni valamit?
Eddig is volt,de csak annyi hogy pár másodpercig nem tudtam mozogni meg olyan hangot halottam mintha az EKG sípolna...Tegnap volt életem legrosszabb éjszakája amikor egy éjszaka 3 paralízisem volt az első amikor csak lebénultam de sikerült kiszabadulnom...nagy nehezen visszaaludtam hason aztán arra ébredtem hogy nem tudok mozogni és egyszer csak valami elkezdett húzni az ágyról,kiabálni akartam de nem ment kapálozni akartam az se aztán vége lett és felébredtem.nem mertem visszaaludni
de aztán még is úgy döntöttem mert már volt 2 akkor csak nem lesz másik.Hanyatt feküdtem amikor megint jött egy bénulás és egy fekete alak állt az ágyamnál aki leakarta húzni rólam a takarót nagy kínlódás közepette sikerült kiszabadítani magam....olvastam hogy ne feküdjek hanyatt de hason háton minkét oldalamon megtalál ez ellen lehet tenni valamit vagy kinövöm?
14/L
Igen, ne feküdj hanyatt, akkor jön elő leggyakrabban.
Menj el orvoshoz. Talán egy enyhe növényi altató is sokat segíthet. Vagy nyugtató tea.
Vegyél rézkarperecet,az segit,és ha mégis elöjön,akkor küzdj ellene,és mondogasd magadban hogy vége.
Ha hagyod ,akkor ez soha nem ér véget!
Egyre durvább lesz,és egyre szarabbul leszel,ez kihat mindenre.
Remélem segitettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!