Milyen gyógykristály vagy kristálykarkötő a megfelelő szívproblémákra és légúti problémákra? Tippeket-trükköket várok általánosságban is a gyógykövekről!
Átverés ez a kiristályozás.
Menj orvoshoz,ha egészségügyi problémád van,ne idiótákhoz.
o23r, ne mondjon butaságokat...
Kedves Gézu, a gyógykristályok elsődlegesen akkor hatásosak, ha hisznek benne, így az első lépést már meg is tette afelé, hogy sikert érjen el! A gyógykövek bizonyítottan rendelkeznek energiával - akárcsak a Föld is -, amelyek hosszabb terápia esetén pozitív hatással vannak testünkre, de gyakran nehéz megtalálni a nekünk legjobbat, így lehet, hogy kísérleteznie kell majd a kövekkel!
Én évek óta használok kristályokat - mondhatni mindenre van itthon, nem csak betegségre alkalmazhatók. Ha légúti problémákat szeretne kezelni, akkor a légutakhoz közel, valamilyen sós kristályt kell nyakba akasztani, medalionként vagy a gyógykövekből készült teljes nyakláncként, de a nagy sókristályok melegítése is eredményre vezethet. A sólámpa sem rossz, de az elektromosság miatt kevésbé hatásos! Kövekből ajánlom a szodalitot, a lápiszt és a kalcedont.
Szívprobléma esetében jobb lenne bővebben is tudni, hogy mi a gond, de mivel szív, ezért vélhetően a stresszes állapotokhoz is visszavezethető a probléma, így nyugtató és efféle ásványokhoz lehet nyúlni enyhítésként. Bármilyen formában jól alkalmazható, nyakban, kézen, medálként, nagy kristályként otthon, ami kényelemesebb. Én a gyűjteményemből valamilyen holdkő mellett rutilkvarcot és ametisztet alkalmaznék.
Ha bármi kérdése van, nyugodtan írjon ide, igyekszem figyelni és segíteni!
Krisztike, nagyon szépen köszönöm, ez nagyon hasznos tippnek tűnt, végre valaki konkrétumokkal is szolgált! Köszönöm szépen! Írta, hogy nem csak betegségekre lehet használni a gyógyköveket. Akkor még mire? Tudna erről bővebben is írni nekem?
Körülnézek az interneten az instrukciói alapján, köszönöm még egyszer a segítséget!
Kedves Gézu!
Gyógyköveket, illetve gyógyító kristályokat általában nem csak betegségekre használunk, de arra is tökéletesen megfelelnek. Használhatjuk a bennük található pozitív rezgéseket szerencsehozóként is, csakrák nyitására, hogy pénz, szerencse, siker, szeretet, boldogság vagy egyéb hatások és lehetőségek érjenek minket. Ezen a téren kicsit jártasabb vagyok, ha gondolja.
Ha úgy könnyebb önnek, nyugodtan kérdezzen, vagy küldjön példákat, hogy mit-mire kíván használni, segítek, ha tudok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!