Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek mi van a halál...

Szerintetek mi van a halál után, miben hisztek Ti igazán?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 23. 15:06
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Ozmium, érti mindenki, hogy TE nem hiszel semmiben. De teljesen félremagyarázod, amit mások írnak. Gondolom, ez nem véletlen, de hidd el, nem kell ezt csinálnod. Nyugodtan gondolhatsz azt amit akarsz, és neked sem kell másokat győzködni a saját igazadról.
2015. ápr. 26. 10:01
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
A kérdést inkább onnan kell megközelíteni, hogy mi volt velünk az életünk kezdete előtt. Ha semmi, akkor a halálunk előtt után is semmi volt, ha valami, akkor ugyanaz, mint előtte. Utóbbi esetben a következő kérdés, hogy miért nem emlékszünk az életünk előttre.
2015. ápr. 26. 12:21
 23/27 A kérdező kommentje:
Igen, és ez is sok vita alapját képezi, tekintve, hogy vannak, akik azt állítják, emlékeznek.
2015. ápr. 26. 14:49
 24/27 anonim ***** válasza:
Semmi.Az van ami a születéses előtt.Na megvan? Semmi hát igen mindenki így van na ez van ha meghalsz.Tudat nincs egyszerűen mint ha aludnál,ha alszól akkor mi van? Semmi igaz nem tudod az időt nem is álmodsz én soha.De nem mész fel a mennybe.Ennyi erővel több milliárd ember él ott mert hát sokan meghaltak de sőt mivel biztos vannak földönkívüliek is akkor már ők is legyenek ott.Hülyeség meghalsz és kész nem is lennék menyben más generációs emberekkel.12ik századi embertől a frász kiverne.Bár meg se érteném nem?Akkoriban a nyelv is más volt tehát még egy ok h hülyeség.Lehet kevés ez a 66 os átlágév se el kell fogadni h nincs semmi.Mért is lenne? Ember olyan mohó csak h halál után is élni akar.
2015. ápr. 27. 22:16
 25/27 anonim ***** válasza:
Régen azért volt ennyi vallásos embert mert megölt a hülye vallás.Felakasztották aki nem hitt istenben vagy azt állította h az a hülye föld nem lapos.De érted ott a holx felettük de hülyék voltak rájönnk azt szegény tudósokat ölték meg...Ennyit a vallásról.Ma már sok a tudós meg a racionális ember,én is racionális ember vagyok mert nincs isten mert hol van? Holt volt hétvégén a 7,9 es földrengéskor? Sehol mert nem létezik de jobb is ilyen lusta isten nekem nem kell.
2015. ápr. 27. 22:24
 26/27 A kérdező kommentje:

24.

A magzati élet is a születés előtt van, ahonnan visszahozhatók emlékek.

2015. ápr. 28. 16:21
 27/27 A kérdező kommentje:

25.

Isten léte vagy nemléte nem bizonyítható, továbbá hit kérdése. Amikor a tudományról írtál..., tudod, abban a korban azt hitték babonának, paranormálisnak. Még semmit sem tudunk, minden fejlődik. Én nem utasítok el olyat, amit nem ismerek, csak mert nem értem.

2015. ápr. 28. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!