Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit jelent az, hogy valaki...

Mit jelent az, hogy valaki látja, érzékeli az angyalokat?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 19. 14:47
1 2 3
 21/25 Legoman ***** válasza:

Én soha nem szoktam senkit lepontozni. Nem érdekel, hogy itt dolgozol vagy sem, én akkor is tudom az igazamat. Meg az itt dolgozók, akkor mondd már meg nekem, hogy miért nem csinálnak semmit az olyanokkal, akik idióta válaszokat írnak a kérdésekhez, még se pontozom le őket, mert nem érdekel, de velük foglalkozz itt dolgozó, ha sületlen válaszok után kutatsz. Mert ha szerinted ez sületlenség, akkor nézz már szét a kategóriában. Nagyon sok kérdés van, ahol már kiírja a kérdező, hogy hülye válaszokat nem szeretne, és a trollkodást sem akarja a kérdésénél.

Engem pontoznak le szinte minden kérdésnél, pedig én az igazat mondom. Írni mindent lehet, de ebből az igazat csak az tudja, aki tudja is miről beszélek, nagy valószínűséggel a kérdező tapasztalt valamit az angyalokkal kapcsolatban, vagy csak pusztán érdekli a dolog, és többet szeretne tudni. Akkor döntsük már el, hogy ki is az, aki a kérdésre válaszol. Ha itt dolgozol, akkor a szabályokat is tudnod kell, az egyik pont ide jön:

"Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre!"

"Mit gondolsz, ha bekiabálsz, hogy léteznek, akkor létezni is fognak?"

Az ember soha nem talált fel új dolgokat, soha nem fedezett fel új dolgokat, csak megismerte mindazt, ami ezen a világon van és létezik. Ugyanez a helyzet itt is. Nem én teremtettem a világot, nem én teremtettem az embereket, de az ember tehet mind arról, ami most van. Ha beteg lenne például a feleséged, sőt halálos beteg, akit már szinte megmenteni se tudnák az orvosok, és te soha nem hittél Istenben, se semmi ilyenben, valahogy még is elkezdenél imádkozni. Találkoztam már ilyen emberekkel, akik már a probléma legrosszabb részén kezdtek el hinni, és mi történik, ha őszintén imádkozol, akkor a feleséged nagy eséllyel meggyógyul.

Akivel én találkoztam, neki is egyik családtagja volt halálos beteg (már nem emlékszem kije), és soha nem hitt Istenben, de elkezdett imádkozni, és meggyógyult. Magyarán csoda történt, azóta is hisz Istenben.

De persze az ember nem tudja értékelni mindazt amije van, míg el nem veszíti. Az embernek mindig az kell, amit nem kaphat meg.

2015. ápr. 20. 15:06
 22/25 anonim ***** válasza:

"Én soha nem szoktam senkit lepontozni."

Akkor most nekem akarsz hazudni? A szabályokat pedig nem én írom, de nyilván nem oktalanul vannak :DDD

"miért nem csinálnak semmit az olyanokkal, akik idióta válaszokat írnak" Dehogy nem csinálnak semmit. Azok nagy valószínűséggel törlésre kerülnek, de az itteni dolgozók is csak emberek ezért kell jelenteni, ha szabályszegés történik.

"Nagyon sok kérdés van, ahol már kiírja a kérdező, hogy hülye válaszokat nem szeretne, és a trollkodást"

Mutass már egy olyan oldal, ahol nincs trollodás, és elvileg ez egy anonim oldal nem lehet kisajátítani egy adott kategóriát. Arra pedig még nem gondoltál, hogy nem csak te keresed a választ egy adott kérdésre?

"Engem pontoznak le szinte minden kérdésnél, pedig én az igazat mondom"

Te joggal vagy lepontozva, mert nem adsz érdemleges választ, csak bekiabálsz ide. :DDDDD

2015. ápr. 20. 18:42
 23/25 Legoman ***** válasza:

Nincs kedvem tovább vitatkozni veled, meg időm se nagyon van, sőt van egy kérdés, amire mi hamarabb választ kell írnom, mivel rólam szól.

De lenne egy kérdésem hozzád:

Miért írtad ezt nekem:

"Legoman menjél legózni, mert körülbelül annyi sütnivalód van, mint egy gyereknek. Valószínűleg erre utal a felhasználód is, egyébként a lego ninjagonak nemrég véget ért a legújabb évada kár, hogy kihagytad :D"

Ez nem igazán jellemző egy érett gondolkodású felnőttre, még ha gyerekesen gondolkodik, akkor is.

Eddig bárki olyannal, aki például egy oldalnak a szerkesztője vagy adminisztrátora, ott dolgozója, és gondja volt velem, vagy csak pusztán nem tetszett neki valami velem szemben, az nem így mondta, hanem rámutatott arra, hogy mit csináljak és nem álltam le vele vitatkozni, mert betudta nekem bizonyítani az ő állítását egy adott dologgal kapcsolatban például, és normális választ tudott nekem írni.

Bocs, de én még mindig nem hiszek neked, hogy itt dolgozó lennél.

Egyáltalán, ha itt dolgozol mit csinálsz?

2015. ápr. 20. 20:29
 24/25 anonim ***** válasza:

"például egy oldalnak a szerkesztője vagy"

Én biztos, hogy nem vagyok, csak játszok veled. Ebből is látszik, hogy annyi sütnivalód, mint egy gyereknek Szerintem, ha azt mondanám, hogy én vagyok Perzsia Hercege még azt is elhinnéd. :DDD

Amit te csinálsz nem válaszadás, hanem bólogatás vagy önreklámozás, de semmiképpen se válaszadás. Még az iróniát sem érted, nemhogy egy kérdésre választ adj. Az összes válaszod nem létező a fejedből kipattant agymenés, olyannyira agymenés, hogy az ezotériában sem állj meg a helyét. :-D

Üdv, egy kókler

2015. ápr. 20. 21:15
 25/25 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy vagy elcsorbították az elméjét, mert valami nagy képessége van, vagy egyszerűen csak rossz ember :D
2015. máj. 14. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!