Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit jelent az, hogy valaki...

Mit jelent az, hogy valaki látja, érzékeli az angyalokat?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 19. 14:47
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
65%
Legoman nekem épphogy nem mondhatnád, mert nekem több sütnivalóm van, mint neked. Legfeljebb azt mondhatod, hogy gyerekes vagyok, mert ismerem az összes animációs filmet, horror filmet, vígjátékot, akció filmet, sorozatot stb. Nincs olyan film, amit ne láttam volna már százszor. A legózás pedig fejleszti a gyerekek kézügyességét és a kreativitását. Lehet, hogy ezért nem vagy kreatív, mert nem szeretsz legózni, helyette sületlenségeket hordasz össze. Szerintem menj inkább vissza a suliba másodjára hátha ragad rád valami :D
2015. ápr. 19. 18:51
 12/25 Legoman ***** válasza:
70%

Az, hogy nem szerettem legózni, az még nem jelenti azt, hogy más játékkal nem játszottam.

De én nem bent, hanem inkább kint játszottam (mikor még falun laktunk) a szomszéd gyerekkel az utcán. Bicikliztünk, fociztunk, kártyáztunk meg más hasonló játékokat játszottunk. Én bent mindig unatkoztam, meg voltak építő játékaim, csak nem legó.

2015. ápr. 19. 19:24
 13/25 Legoman ***** válasza:
7%
Még éppen ahogy én nem mondhatnám neked, te sem mondhatnád nekem.
2015. ápr. 19. 19:26
 14/25 anonim ***** válasza:
56%

:DD Legalább te szerencsés vagy, én alig emlékszem valamire a gyerekkoromból, csak az rémlik, hogy tanultam és tévéztem, vagy tévé előtt tanultam és neteztem, majd megint tanultam és moziztam másra nem nagyon emlékszem, mert gyerekkorom óta diszleksziás vagyok. Viszont én joggal mondom, hogy hülyeségeket hordasz össze.

Egyébként láttad már a kábelbarátot? Én szerepelek benne: [link]

2015. ápr. 19. 20:02
 15/25 Legoman ***** válasza:

Az nem jó, ha az ember diszleksziás.

Miért hordanék össze hülyeséget?

A kábelbarátot még nem láttam. Biztos jó lehet. :D

2015. ápr. 19. 20:08
 16/25 anonim ***** válasza:
40%

Mert valótlan dolgokról beszélsz. Azt pedig nem is mondtam, hogy bár nem sokra nem emlékszem a gyerekkoromból, de furcsa módon nagyon jó a memóriám és többször is láttalak már itt sületlenségeket összehordani, de nézd meg magad, ha nem hiszed: [link] :P

A kábelbarátot egy borzalmas film, csak poénnak hoztam fel, mert a szereplő legalább fele annyi filmet látott, mint én.

2015. ápr. 19. 20:34
 17/25 anonim ***** válasza:
Egyébként leszögezném, mielőtt valaki mást hinne, hogy nem azért nem barátkoztam, mert nem akartam, hanem a többi gyerek nem akart velem játszani. A későbbiekben pedig már annyira menthetetlenül szarkasztikus voltam, hogy a többi gyerek egyenesen utált engem. Csak azért mondom, mert felszínre törtek a gyerekkori emlékeim.Borzalmas volt a gyerekkorom :((
2015. ápr. 19. 20:42
 18/25 Legoman ***** válasza:
34%

Ezek nem valótlan dolgok. Léteznek angyalok.

Én megemelem a kalapomat azok előtt az emberek előtt, akiknek volt türelmük megtanulni egy-egy dolgot, és hiszek bennük, mert tudom, hogy sikerülhet, és sikerül is.

Én abban hiszek, amit láttam, vagy megtapasztaltam magam is. Kipróbálok dolgokat, és ami működik az működik, így elhiszem, de nem vagyok naív.

Sok éves tapasztalatom van ilyen dolgokban, így tudom, hogy nem hordok össze sületlenségeket.

Aki ismeri mindezt, és személyesen is ismer, az nem kételkedik soha abban, amit mondok. Találkozok nap, mint nap olyan emberekkel, akik szintén értenek hozzá, és tőlük is tanulok, sőt még attól is tanulok, akinek nincsen ebben tapasztalata.

Köszönöm, hogy megosztottad velem a gyerekkorodat, és sajnálom, hogy olyan rossz élményeid voltak.

Én viszont nem szeretnék belemenni a gyerekkoromba, mivel az emlékeimet, élményeimet nem szeretném megosztani. Nem volt nehéz gyerekkorom, de könnyű se.

Örülök, hogy beleláthattam egy kicsit a múltadba. :)

2015. ápr. 19. 20:59
 19/25 anonim ***** válasza:
56%
:DDD [link]
2015. ápr. 19. 21:20
 20/25 anonim ***** válasza:

Legoman te maximum azt tudod, hogyan kell lepontozni a másikat! És ne gyere azzal, hogy nem így van, mert én itt dolgozom. Vágod az mit jelent ugye?

"Ezek nem valótlan dolgok. Léteznek angyalok."

Mit gondolsz, ha bekiabálsz, hogy léteznek, akkor létezni is fognak?

"Sok éves tapasztalatom van ilyen dolgokban, így tudom, hogy nem hordok össze sületlenségeket."

Hát persze, és amit én mondtam mind igaz. Na ne gyere már nekem ezzel :DDDDD

2015. ápr. 20. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!