Kérhetem az angyalokat, hogy tanitsanak?
Azt olvastam, hogy az angyalokat lehet kérni, hogy segitsenek, tanitsanak, stb. Ez hogy? Illetve kérhetem az angyalokat arra, hogy tanitsanak énekelni? Vagy, hogy valamilyen formába meg tudjak tanulni énekelni? Hiszen nincs semmi tehetségem hozzá. Le vagyok nyűgözve, amikor más olyan szépen énekel. Én is szeretnék úgy énekelni.
Kérlek csak normális válaszokat szeretnék. Köszönöm.
Kérheted őket, hogy segítsenek neked énekelni tanulni.
De ezt ne úgy képzeld el, hogy ma megkéred őket, és holnap már énekelsz is.
Kezdj el énektanárhoz járni, hogy megtanulj dolgokat és közben kérd az angyalok segítségét, hogy segítsenek neked.
Segítenek neked, hogy meghalld mikor tiszta, hamis vagy mikor nem találod el a hangokat.
Ötletek fognak az eszedbe jutni, hogy énekelj stb.
kérheted, de nem fognak neked segíteni.
kérd inkább a szüleidet vagy a tesódat, azok itt a Földön élnek.
Képzavarban élsz az angyalokat illetően. Az angyal eredeti jelentése kb: felvigyázó, mai jelentése talán a legmegfelelőbb rá a közember. Az-az közalkalmazott, aki egyenruhát visel, ha dolgozik éppen szolgálatban van.
Pl: pilóták, katonák, de még a legegyszerűbb munkát végző embert, ha szervezetben dolgozik, jellemez egy egyen öltözet.
A korra jellemző volt a sas szárnyait utánzó viselet. De az egyenruha nem ruházta fel az illetőket, az általad hamisan dédelgetett illúzióval, hogy azokkal a szárnyakkal repülni tudtak volna, és nem voltak varázslók, hogy csodát tegyenek. El kell hogy szomorítsalak, de van jó is abban, hogy emberek vagyunk, képesek vagyunk álmodni és sok munkával, kitartással, rengeteg gyakorlással képesek vagyunk valóra váltani az álmainkat. Javaslatom: keress meg egy énektanárt, aki meghallgat és javaslatot tesz, útmutatást ad, hogy miként tegyél szert gyönyörű énekhangra. Kívánok neked sok sikert!
Őt is az angyalok tanították:
Az angyalolkat a fantomok tanítják. Mit szeretnél eléneklni?
Nyújtsd meg a magánhangzókat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!