csupán 3 egyszerű lépésre lesz szükség.
1,: fogj 32 denevért, és a bal harmadik karmából főzz levest, majd szilvás buktát, mert azt szeretem
2,: igyál meg 2,65 doboz pezsgőtablettát, víz nélkül
3,: vegyél egy flakon globus majonézt, (600g-os kiszerelést, a 400g-ossal csak démont lehet idézni angyalt nem)
4 - mert 3 a magyar igazság és amúgyis hazudtam,: menj el a kalahári sivatagba és nézd meg van-e arra homok, majd ásd ki a ládát amit oda rejtettem, abban találsz egy vikinget aki el fog küldeni a szájbatekert anyád dugattyús picshájába, de ne sértődj meg mert ezalatt pápua új guinea legdélnyugatibb csücskében megidéztél egy angyalt. gratulálok.
"Baz .meg, már megint mi a fa .szt művelnek az emberek odalenn!!" - mondta Gábriel.
(Idéztem.)
Kedves előző:
Egyes hívek éppen az ellenkezőjét állítják. :) Nevezetesen ,hogy istent nem szabad zargatni, ezért tartják hasznosnak összekötőként az angyalokhoz fordulni kéréssel. :)
Na ennyit a hitről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!