Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan lehet angyalokat...

Hogyan lehet angyalokat megidézni?

Figyelt kérdés

2014. dec. 23. 23:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Sehogy. Ha léteznek is, nem hiába nem látjuk őket. Maximum halál után, és bőven elég lesz annyiszor látni őket.
2014. dec. 23. 23:41
 2/14 anonim ***** válasza:
37%
Megfogod a kedvenc újságodat, és elmész as rötyire kulázni egy nagyot!!
2014. dec. 24. 00:11
 3/14 anonim válasza:
43%

csupán 3 egyszerű lépésre lesz szükség.

1,: fogj 32 denevért, és a bal harmadik karmából főzz levest, majd szilvás buktát, mert azt szeretem

2,: igyál meg 2,65 doboz pezsgőtablettát, víz nélkül

3,: vegyél egy flakon globus majonézt, (600g-os kiszerelést, a 400g-ossal csak démont lehet idézni angyalt nem)

4 - mert 3 a magyar igazság és amúgyis hazudtam,: menj el a kalahári sivatagba és nézd meg van-e arra homok, majd ásd ki a ládát amit oda rejtettem, abban találsz egy vikinget aki el fog küldeni a szájbatekert anyád dugattyús picshájába, de ne sértődj meg mert ezalatt pápua új guinea legdélnyugatibb csücskében megidéztél egy angyalt. gratulálok.

2014. dec. 24. 00:45
 4/14 Passiflora ***** válasza:
Mit értesz idézés alatt? Azt, hogy angyalok jelennének meg körülötted számodra látható, érzékelhető formában?
2014. dec. 24. 08:23
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Ez a faj nem létezik.
2014. dec. 24. 12:49
 6/14 anonim ***** válasza:
42%

"Baz .meg, már megint mi a fa .szt művelnek az emberek odalenn!!" - mondta Gábriel.

(Idéztem.)

2014. dec. 24. 19:28
 7/14 anonim ***** válasza:
45%
Nem kell megidézni, mond el neki szépen mit szeretnél. "Őrangyalom kérlek szépen hallgasd meg amit mondok, xy". Mivel mindenkinek van és mindig veled van ezért biztos meghallgat, az, hogy segít e, sok mindentől függ.
2014. dec. 25. 02:28
 8/14 anonim válasza:
83%
Pont tegnap olvastam egy újságban: csendesedj el, nézz magadba, ha gondolod gyújts meg egy hófehér gyertyát, és mondd el magadban az angyalodnak, hogy szeretnéd, ha számodra meglényegülne. És ekkor megkérheted, árulja el a nevét, hogy szólítani tudd. Azt sajnos nem tudom garantálni, hogy működik a módszer, de gondoltam, hátha hasznát veszed :) Én inkább imádkozni szoktam, én a Jóistenben hiszek.
2014. dec. 26. 10:38
 9/14 papjana válasza:
0%
Sehogy. A Biblia egyértelmű válaszokat ad az angyalokkal kapcsolatban. Ha lehet ne idézgessetek meg senkit és semmit, mert az ilyen dolognak soha nincs jó vége. Ha akartok válaszokat, először is Istent kell megkérdezni, mert nem áldásos dolog Isten nélkül belemenni a másik oldal dolgaiba.(Ez csak jó tanács.)
2014. dec. 27. 19:56
 10/14 anonim ***** válasza:
83%

Kedves előző:

Egyes hívek éppen az ellenkezőjét állítják. :) Nevezetesen ,hogy istent nem szabad zargatni, ezért tartják hasznosnak összekötőként az angyalokhoz fordulni kéréssel. :)

Na ennyit a hitről...

2014. dec. 27. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!