Ti kiben hisztek? Sátánba vagy istenbe? Miért?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 13. 21:05
11/38 VaTa94 válasza:
Hát figyeld én bibliából még nem tudtam következtetni isten létére. De mindenki abban hisz amiben akar, ha az "erőt ad neki", én lennék a legutolsó ember a világon aki megmondaná neki hogy ne higyjen benne stb.
13/38 anonim válasza:
Én nem vagyok vallásos, de hiszem, hogy van egy Teremtő, Aki a világot és az életet teremtette. A darvinista evolúciót már a tudomány is erősen cáfolja.
15/38 anonim válasza:
Ha egy napig akarsz boldog lenni igyál bort.
Ha egy hétig házasodj meg.
Ha egy életre járj templomba.
16/38 anonim válasza:
Ėn magamba hiszek. Nagy vagyok kicsi koromtól .
17/38 anonim válasza:
Mondjam meg kiben hiszek. Hat istenben nem, de a satanban igen, a satan a haverom.
18/38 Spilerke válasza:
Régen hittem, de már egyikben sem hiszek. Ennek persze vannak okai :P
19/38 anonim válasza:
A sok hülye ateista birka meg hisz a nagy bummban, mert valami idióta kitalálta, hog a nagy semmi egyszercsak felrobban XD
20/38 anonim válasza:
én az Istenben hiszek, de nem teljesen úgy mint mások. hogy miért? mert tapasztaltam, hogy létezik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!