Hisztek abban, hogy 2 ember kozott, akik nagy tavolsagra vannak egymastol es ismerni sem ismerik alaposan egymast kialakulhat telepatia/gondolhatnak egymasra?
A tortenet: Regebben megismerkedtem egy ferfival, szimpatikusak voltunk egymasnak, ez nem kerdes. Az ember erzi az ilyet. Joparszor utaztunk egyutt (o taxisofor volt, en pedig az utasa)
Aztan en kikoltoztem kulfoldre, a napokban viszont haza utazok es mint derult egbol a villamcsapas egy ideje csak az jar a fejemben, hogy nekem valamiert meg kellene keresnem ezt az embert/talalkoznom kell vele, pedig ezelott szo szerint abszolut nem gondoltam ra.
Mit gondoltok?
A telepátia akkor lenne igaz, ha most megkeresne téged a taxisofőr...
Ez szimplán csak a te gondolatod. Feltehetőleg te nem jutsz az ő eszébe, tehát nem "egymásra" gondoltok, csak te őrá.
Valószínűleg azért jutott eszedbe, mert jössz haza, és az "utolsó jó emlékeid" egyike ő itthon.
"+1 az elsőhöz, nincs okotd ennél többet feltételezned."
Ezt meg honnan tudod? Komolyan meglepődnétek, ha kiderülne, hogy másképp IS lehet. Én nem zárom ki a telepatikus eshetőséget sem, de nem követem el azt a hibát, hogy bemondjam, hogy "biztos az az oka". De hallottam már olyan történetet, hogy ilyenből aztán "véletlen" találkozás lett, és nem is ok nélkül.
1-es vagyok. Tudom, milyen a telepátia, mert amikor a férjem udvarolt nekem, nagyon is működött köztünk.
Ezért írtam, hogy ez akkor lenne az, ha a férfi megkeresné.
De ne magyarázzunk mindenbe dolgokat, csak mert eszünkbe jutott valaki...
Lehet ilyen velem is megtörtént.
Gondolni kezdtem valamiért egy ismeretlen férfire, gondolataimban megjelent és ismerősnek éreztem, de sehogy sem tudtam "hová tenni".Álmodtam is vele néha.Aztán kb fél év múlva megismertem a valóságban is.Én is ismerős voltam neki, pedig soha azelőtt nem találkozhattunk, hiszen az ország túlsó végében lakik.
De hát egy 3 évig tartó kapcsolat lett belőle a távolság ellenére is :) Vele kapcsolatban sok különös tapasztalatom volt, amikre nem találok racionális magyarázatot.Különös álmok, előre megérzések egész sorozata, és még ennél különösebb dolgok is, amíg kapcsolatban voltam vele.Mintha erősítette volna valamiért ezeket a képességeimet.Mással ilyet nem tapasztaltam.Nem tudom, ő is érzett-e ilyesmit, sajnos ebbe a témába vele nem nagyon lehetett belemenni, nem volt valami spirituális beállítottságú, vagy csak jól titkolta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!