Persze..azota minden rosszat bevonzottam az életembe..munkanélküliség depi elpàrtolt baràtok egyedüllét..még a parkolohelyem is elvesztettem azt se jol vonzom..
2015. febr. 2. 09:20
3/15 anonim válasza:
Írd már le mit jelent az hogy "bevonzás ".
2015. febr. 2. 09:22
4/15 anonim válasza:
én hiszek benne ;) mert létezik..
2015. febr. 2. 09:23
5/15 anonim válasza:
nem
2015. febr. 2. 09:26
6/15 anonim válasza:
igen hiszek benne. hiszek abban, hogy a Föld a Nap körül forog.
2015. febr. 2. 09:29
7/15 anonim válasza:
Nem hiszek benne. Teljesen alaptalan. Ha így lenne, akkor senki sem görcsölne azon, hogy lesz-e valaha párja. Vagy aki mellette van valóban az igazi-e. Az akire várt egész addigi életében. Szóval elég lenne várni még megjelenik, elvégre úgy is bevonzom.
2015. febr. 2. 09:43
8/15 anonim válasza:
Nem hiszek, meg abban sem, hogy valaki bizonyos ember típusokat "bevonzzon", pl. vannak bizonyos nők, akiket mindig megcsalnak és utána meg jönnek azzal, hogy minden pasi szemét. Vagy a fordítottja is igaz, hogy a pasi "fogja ki" a megcsalós nőket. Na ilyen nincs, ha nem is tudatosan, de bizony ilyen embereket keresnek maguk mellé kapcsolatra, vagy ők maguk provokálják ki a megcsalást, persze ezt se úgy értem, hogy direkt lesz*rják a párjuk fejét, hanem szimplán belekényelmesednek a kapcsolatba, elhanyagolják magukat és a másik felet is. Nem mentség ez se a megcsalásra, de érthető miért keresnek mást a kapcsolaton kívűl.
Kicsit eltértem a tárgytól, bocsi. :D
2015. febr. 2. 09:43
9/15 anonim válasza:
Hát én már nem tudom hány éve arra vártam h adjon vmi megfelelő jelzéseket nekem 1 lány h végre nekem is legyen vkim :D
Ha hiszitek ha nem kuva sok év után a semmiből, rám ír itt 1 csaj, akivel elkezdek írogatni.összemelegszünk :D és kiderül h fülig szerelmes belém.Olyan jelzéseket ad amit nem lehet félreérteni mint pl h annyira kíván h mindig teljesen benedvesedik mikor rám gondol stb :D
Szóval lehet benne vmi ebben a bevonzás dologban XD
2015. febr. 2. 09:45
10/15 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok, mert én volt már, nem egyszer, hogy megkaptam, amire sokat és erősen gondoltam. Volt, hogy akkor még nem volt itt az ideje, ezért hónapokkal, évekkel később. Volt, hogy heteken belül, mert úgy adódott a lehetőség. És volt, hogy nem valósult meg, amit akartam, mert ésszerűtlen kérés volt, nem volt rá szükségem, nem volt lehetséges.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!