Ti hisztek a bevonzásban?
Ezt a kérdést az ezotéria---->agykontroll kategóriába kellet volna tenned, nem a szerelem,szex--->egyéb kérdésekbe.
Amúgy meg igen, működő dolog, az agykontroll tanfolyamon tanítják is.
Működik. De nem mindenki képes rá, ha egyszer már sikerült akkor valószínű máskor is sikerül. NEM KEVERENDŐ A VAK SZERENCSÉVEL. És ez nem olyan, hogy csettintesz és megvalósul.
Igazából nem magadhoz vonzod, hanem eljutsz egy olyan pontra, lelkiállapotba, hogy tudatalatt úgy cselekszel, hogy képessé válsz, vagy valakit képessé teszel közvetve saját viselkedéseddel. Személy esetén egyszerűen a tudat alattid olyan viselkedési formát alakít, ami felkelti az érdeklődést irántad.
Arra nem vagy képes, és senki sem, hogy szerelmbe közvetlenül a vonzás törvénye miatt, max. A figyelmét tudod megszerezni, és így közvetve elnyerheted a szerelmét, ám ehhez kell a kémia, illetve valakinél a pénztárcád vastagsága a döntő.
A kitolásban igen, a bevonzást nem tartom etikusnak, hiszen azzal más akaratát irányítom.
A bevonzás tehát kitolás mással! - viszont a kitolás eme fajtájában sem hiszek!
Szerintem fordítva is igaz lehet, mert sokszor kívántam (nem hangosan), hogy egy bizonyos személy tűnjön el az életemből, és soha ne jöjjön vissza - lelépett, és esze ágában sincs többé keresni engem, vagy a családomat. Egy másik ember sok rosszat tett nekem, ő súlyos beteg lett, nincs már sok neki hátra - pedig tudatosan nem kívántam a halálát.
Egyszer viszont a párom mélyen megbántott, meg akartam átkozni, de nem volt teljes mértékben igazam, amiért hibáztattam, elvetettem a sulykot, és visszaütött a dolog. Ellenben aki ebben az időben őt erősen negatívan befolyásolta, ellenem hangolta, mint később kiderült, mára szegénységben él, és sz@jha lett belőle. Na ezt pl. nem kívántam, mert akár kedvelni is tudtam volna - csakhogy ő viszont nem tudott engem.
Blabla stb. ... Jó, tudom eltértem a fő kérdéstől, de valahogy mindig is fogékony voltam az ilyen dolgokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!