A homoszexuális emberek képesek a spiritualitási fejlődésre vagy megmaradnak gyermeki szinten?! Náluk még lassúbb ez a folyamat, mint egy átlag embernél?
na ez érdekelne, én mindig csak kívülről állapítottam, meg, hogy a melegek ugyanolyanok mint mi, csak máshoz vonzódnak..de mégis mi az ami fura?
Az én szobatársam nem meleg, még se mosogat evés után :D de ez sem fura neki csak nekem. Neked mi olyat csinál a gyerek ami fura?
1) A meleg ember is csak ember. Ugyanúgy fejlődik, és ugyanúgy van hibái.
2) Az, hogy egy meleg embert ismersz, és gyerekes, nem jelenti azt, hogy az összes az lenne. Ez olyan, mintha azt mondanám ,,Minden szemüveges lány Dr. Who rajongó, mert az akit én ismerek az az." Érted a logikám?
3) Szerény véleményem szerint nemtől, származástól, vallástól vagy szexuális orientációtól függetlenül vannak jó és rossz emberek. Nem kéne általánosítani vagy csoportosítani, azt Linné már elintézte addig ameddig tényleg szükséges: Homo sapiens sapiens.
(15/L)
Saját tapasztalat életszerűbb, mint az okosnál okosabb hozzászólások!
Kaptam 1-2 választ, ami kielégítette a feltett kérdésemet. A többi kuka!
Lány létemre nem vagyok nyafka, piperkőc! Ez a srác annál inkább,ezért furi a viselkedése! Ja, és semmilyen életfilozófiája nincsen! Csak van!
Már megbocsáss, de mindenkinek van életfilozófiája, de lehet, hogy nem kiáltozza szét a világnak.
Mellesleg, szerintem most az, hogy egy fiú kicsit feminin vonásokkal rendelkezik, korántsem olyan nagy probléma, mint az, hogy egy lány ennyire (már megbocsáss) földhözragadt legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!