Mit tud tenni egy átlag ember hogy ez a topic színvonalasabb (troll mentes) legyen?
Figyelt kérdés
2014. júl. 30. 09:23
2/18 anonim válasza:
kevesebb hülyeségeket irkálni...
3/18 anonim válasza:
Értelmes választ adni, értelmes kérdést kiírni...
4/18 anonim válasza:
Trollcsapdákat kellene felállítani.
5/18 anonim válasza:
Pl. el kellene kerülnöd ezt a helyet.
Meg az ezernevűnek is, ha nem te vagy az (Veronika, Annumaki, Oritsh Mariska alteregók).
Nem kellene fújtatni az értelmes szkeptikusokra, provokálni a kevésbé normálisakat.
Nem kellene az olyan szemétbányákat forrásként idehozni, mint a paranormál, blikk és hasonlók.
Nem kellene naponta megkérdezni, hogy léteznek-e szellemek.
A trollok kivédésére az egyöntetű ignorálás lenne a hatékony módszer.
6/18 anonim válasza:
Az ezotéria és az azoterikus beállítottságú emberek eleve nem színvonalasak, úgyhogy nem sok mindent :D
Amúgy meg épp az egyik legnagyobb troll kérdezi ezt, jót röhögtem :D
7/18 intrepid válasza:
Én például a jó trollkodásokon jól szórakozom. Hangsúlyozom, hogy a szellemes dolgokra gondolok.
8/18 anonim válasza:
New hívd ki a sorsot magad ellen.
9/18 anonim válasza:
"Amúgy meg épp az egyik legnagyobb troll kérdezi ezt, jót röhögtem :D"
Ezzel együtt a 4. helyen áll a toplistán.
10/18 A kérdező kommentje:
Tájékoztatok mindenkit, hogyha az ezo kategóriában valaki ezós kérdéseket tesz fel és ilyen szellemiségben válaszol nem számít trollnak !
2014. júl. 30. 12:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!