Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit tud tenni egy átlag ember...

Mit tud tenni egy átlag ember hogy ez a topic színvonalasabb (troll mentes) legyen?

Figyelt kérdés
2014. júl. 30. 09:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Dehogyisnem... egy nagyban függ az értelmi színvonaltól :)
2014. júl. 30. 12:23
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Nézd Annácska: Eleve az ezo téma nem egzakt tudomány, ezért nem kell megsértődni, ha sokan egyéni fantáziával válaszolnak egyes kérdésekre. Ez esetenként tűnhet félreérthetőnek és kekeckedőnek.

Szóval kérdésedre a válasz: Nem tudsz mit tenni addig, amíg tudományosan nem tudod alátámasztani a kérdéseid szellemekkel, rémálmokkal, jelenségekkel kapcsolatban. Mellesleg nem vagyok szkeptikus, de az összes felhasználó velem együtt csak spekuláns, ezért értelmes válaszolókra ritkán lehet számítani. Az itt elhangzó kérdésekre egyedül a jó Isten tudna válaszolni, aki meg azt állítja, hogy már beszélt vele, szintén trollok áldozata lesz.

2014. júl. 30. 12:36
 13/18 anonim ***** válasza:

Ezt nehéz megmondani valószinűleg mindig lesznek trollok, de nem csak itt, hanem más weboldalakon is annyit tehetünk, hogy nem figyelünk oda. Amúgy meg vicces, hogy éppen te Prödl Annácska, aki szabadidejében másik henikés nick-jével osztja az észt panaszkodik a trollok miatt, amikor te vagy itt a legnagyobb troll mindannyiunk közül. :DDD

" Ezzel együtt a 4. helyen áll a toplistán."

Persze, hogy 4.-ik helyen áll hol kéne állnia a 4-es villamos előtt? A henikés nick-jével félpontozza magát a többi pontot pedig lepontozással gyűjti be arról nemis beszélve, hogy a fél életét itt tölti. :DDD

2014. júl. 30. 14:59
 14/18 anonim ***** válasza:
Általában ha kiírod, hogy "Trollok kíméljenek" akkor kevesebb jön. Illetve ekkor csak a nagyon idióták jelennek meg akik csak magukat égetik.
2014. júl. 30. 15:54
 15/18 A kérdező kommentje:
Megnyugtatok mindenkit soha többet nem fogok ebbe a kategóriába írni, szóval miattam többet ne aggódjatok . Köszönöm a válaszokat .
2014. júl. 30. 18:55
 16/18 anonim ***** válasza:
Ne szívd merre Anna nem kell elmenned majd új felhasználót lereggelned szerintem sokan kedvelnek a GYIK-n.
2014. júl. 30. 21:46
 17/18 anonim ***** válasza:

>Megnyugtatok mindenkit soha többet nem fogok ebbe a kategóriába írni, szóval miattam többet ne aggódjatok . Köszönöm a válaszokat .

HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHA!!!

Jaja, persze, Fröschl Henike néven meg végképp nem, ugye?

2014. júl. 30. 23:02
 18/18 anonim ***** válasza:
Áj Anna ügynök Áj miért hagytad el, így magadat Fröschl Henike felhasználó egyáltalán nem illő hozzád na mindegy jól játszottál, de mellettem csak kispályás lehetsz Isten veled ezzel búcsúzunk tőled: [link]
2014. aug. 2. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!