Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan kell démont idézni?

Zolikasdasd kérdése:

Hogyan kell démont idézni?

Figyelt kérdés

Tudom sokszor kérdezték már,de sehol nem adtak normális választ..tisztában vagyok a következményekkel.

(Csak tapasztaltak válaszóljanak pls...és negatív válaszokat nem kérek!!!)

2015. ápr. 2. 18:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
remélem megtudod idézni :-)
2015. ápr. 3. 23:07
 12/15 anonim ***** válasza:

Van egy megoldás de nagy elszántság kell hogy végig tud csinálni!

Először is szerez egy kecskét, szájal kell kielégíteni de nagyon fontos hogy a cuccot a szádban tartsd 13 percig vagy tovább utána a cuccot helyezd egy edénybe és adj hozzá egy csipet sót egy evőkanál Csillagánizst és 3 gramm Búzavirágot. Az így kapott idéző szert hagyd állni 3 órát fóliával letakarva majd a szobádban vetkőzz meztelenre és gyújts meg egy fekete gyertyát és kiabáld 1 órán keresztül hogy "a tied vagyok és azt teszel velem amit akarsz" ja a kecske végig legyen a szobádban és ha letelt az 1 óra így szólsz: "jelenj meg most azonnal" és felhörpinted az idéző szert és utána még 3-szor megismétled a mondatot.

Ha jól sikerül elő fog "valaki" jönni majd meglátod sok sikert én szurkolok.

2015. ápr. 3. 23:50
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha rákeresel neten fogsz találni leírásokat. Arra is ra fogsz jönni,hogy melyik az amivel érdemes próbálkozni. Illetve hasznos olvasmány lehet Josef Dürr Démonmágia c. könyve.
2015. ápr. 4. 14:30
 14/15 Missi_Key ***** válasza:

fogsz egy dobozt, beleteszed a fényképed, egy kis temetői földet, és egy fekete macska csontját...űztán ezt elásod egy keresztút közepén...

van ráolvasás is:

Daemon, esto subjecto voluntati meae.

XD majd meséld el hogy sikerült

2015. ápr. 7. 00:47
 15/15 2xSü ***** válasza:

> majd meséld el hogy sikerült

Ennyit a tapasztalatról… :-)

2015. ápr. 7. 01:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!