Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan kell démont idézni?

Zolikasdasd kérdése:

Hogyan kell démont idézni?

Figyelt kérdés

Tudom sokszor kérdezték már,de sehol nem adtak normális választ..tisztában vagyok a következményekkel.

(Csak tapasztaltak válaszóljanak pls...és negatív válaszokat nem kérek!!!)

2015. ápr. 2. 18:56
1 2
 1/15 2xSü ***** válasza:
54%

> Hogyan kell démont idézni?

Mivel démonok – ahogy általában elképzelik – nincsenek, így a válasz: sehogy, illetve akárhogy.

> de sehol nem adtak normális választ

A fentiek miatt. Ha valaki mondjuk azt kérdezi, hogy hogyan kell levelet küldeni a húsvéti nyúlnak, az általában nem szokott normális választ kapni,

> Csak tapasztaltak válaszóljanak

Nem lesz ilyen. Vannak, akik hisznek esetleg a démonokban, hallottak már ilyen-olyan módszerekben. De ha kipróbálták, rá kellett jönniük, hogy nem működnek, mert nem létező dolgot akarnak megidézni. Ha meg nem próbálták ki, akkor nem tapasztaltak.

A démon sok kultúrkörben, vallásban megjelennek, de ennek a lehető legprimitívebb – ámbátor a legelterjedtebb – értelmezése az, hogy itt tényleg vannak valamiféle lények, amiket például meg lehet idézni. A démon persze a legtöbb esetben szimbolikus jelentéssel bír, a saját hibáidnak, hiányosságaidnak, gyarlóságodnak, bűnre való hajlamodnak a metaforája. Ha megszáll a démon, akkor nem egy rajtad kívülálló dolog költözik a testebe, hanem a saját jellemhibáid, gyengeségeid uralkodnak el rajtad.

2015. ápr. 2. 19:08
 2/15 anonim ***** válasza:
2015. ápr. 2. 20:17
 3/15 anonim ***** válasza:
Ezt 4 ütemben kell: gyújt, szív, lenttart, kipufogó.
2015. ápr. 2. 20:22
 4/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ne várj választ, mert ha sikerült is valakinek akkor az már nincs köztünk.
2015. ápr. 2. 20:32
 5/15 anonim ***** válasza:

Mond ezt a barátnődnek:

Nagyon hasonlít rád a húgod, csak éppen szexibb és fiatalabb kiadás.

2015. ápr. 2. 20:49
 6/15 anonim ***** válasza:
Szerintem kérj a nyuszitól húsvétra egy démont. Egyszerűbb ha készen kapod, mintha még neked kell itt össze-vissza idézgetni aztán még a végén lehet elsem jön. Lusta dögök, nem jelennek meg csak úgy.
2015. ápr. 3. 00:59
 7/15 A kérdező kommentje:

Harmadik válaszoló egyet értek :D

A húsvétos vicceitekkel hagyjatok...meg azzal h nem léteznek.

2015. ápr. 3. 08:08
 8/15 anonim ***** válasza:
54%

De ha egyszer tényleg nem léteznek!!!???

A hit még semmit sem tett valósággá. Elhiszem, hogy vannak olyan tudatmódosító szerek amiktől valóságnak tűnhetnek ezek az ostobaságok, de az is csak illúzió.

2015. ápr. 3. 08:39
 9/15 anonim ***** válasza:
Mit akarsz a démntól? egyáltalán milyen démont akarsz idézni? Amúgy nincsen semmilyen racionális alapja annak, hogy a valóságban léteznének.
2015. ápr. 3. 09:01
 10/15 A kérdező kommentje:

Én ugy gondolom,hogy ha van jó,akkor van rossz is.

Ha csak jó lenne,akkor jólenne:D de én hiszek a gonoszban,ahogy Istenben!

2015. ápr. 3. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!