Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi az a családállítás?

Mi az a családállítás?

Figyelt kérdés
Egy kedves ismerősöm elkezdett járni ilyenre és ma jelenti nekem hogy kb az öngyilkosság kerülgeti....próbáltam utánaolvasni hogy mi is lehet ez de eléggé homáléyosan fogalmaztak, és ilyen pénzlehúzós kamukuruzslásnak tűnik....vagy csak én vagyok túl földhözragadt és vettem ki rosszul? Aki volt már ilyenen tudna mesélni róla hogy mi is ez pontosan? Valaki össze tudná foglalni nekem pár TŐMONDATBAN hogy mi is ez?

2015. márc. 26. 23:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%
Voltam, tényleg kamu. Elkeseredett emberek beleélik magukat egy szellemidéző sz.rba. Bert Hellinger pedig undorító nézeteket vallott. Sokáig borzasztó rosszul voltam ezután az ócska, szülőket bálványozó ezosz.r után.
2021. aug. 10. 22:52
 12/13 anonim válasza:

8/

Tudom régi a kérdés meg a válasz is de kíváncsi lennék mennyi pénzt égettél el erre a család állításos dologra 🙂

Anno én is jártam kineziológushoz meg voltam családállításon is de csak pénzben lettem rövidebb.

júl. 19. 01:18
 13/13 anonim válasza:
Egy két hozzászólás inkább tűnik reklámnak meg fényezésnek.
júl. 19. 01:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!