Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti ezt mind komolyan veszitek,...

Ti ezt mind komolyan veszitek, amiket kiírtok? (tisztelet a kivételnek)

Figyelt kérdés
Tudom, hogy felesleges szájtépés, mert én le leszek hordva, és az ezotéria hívők sem fognak másképpen gondolkodni, de nagyon kikívánkozik. Vannak horoszkópos kérdések, oké, aki szeretne, adjon rá. Vannak démonosok/szellemesek, még mindig oké, sok a horrorfilm a popkultúrában. De az olyanok, akiknek a kutyájuk megszólal és elmondja a lottószámokat, vagy tárgyakat akarnak felrobbantani az agyukkal, vagy lebegve akarnak közlekedni, mert drága a buszjegy - ti ezt tényleg komolyan gondoljátok?

#miahalálmárez
2015. márc. 22. 12:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ez van, az emberek egy része agyilag ennyire sötét. Gondolom ilyen közegben nőttek fel, nekik ez a valóság.

Titkon reménykedem hogy az abszurd kérdéseket feltevők vagy gyerekek akik még mindent elhisznek vagy agyi problémákkal küzdők akiknek sajnos ez jutott. De attól tartok sok esetben ez csak reménykedés a részemről, mert úgy érthetőbb számomra a világ.

A legrosszabb, hogy még azt se gondolhatom hogy valami afrikai törzsben nőttek fel ahol a sámán volt a tudás legfőbb birtokosa és egy rendes oktatási rendszer segítene rajtuk.

Igazán el sem tudom képzelni azt a környezetet ahol ilyen emberek felnőnek. Valakinek van erről tapasztalata?

2015. márc. 22. 14:47
 12/13 anonim ***** válasza:

Kérdező, akkor hadd tegye már fel én is a kérdésem:

Miért van az, hogy értelmes kérdésekre lekezelő, vagy ostoba válaszokat adnak és nem tudják komolyan venni?

Na, látod, ez épp ilyen!

2015. márc. 23. 10:02
 13/13 anonim ***** válasza:
tegyem*
2015. márc. 23. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!