Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért van az hogy majdnem...

Miért van az hogy majdnem mindenki (tisztelet a kivételnek) ugyanazt a ruhát cipőt stb. -t hordja? Miért kell mindig a divatot követni?

Figyelt kérdés
Minden tini ugyanazt a ruhát hordja,amiről aszt hiszi hogy hű de szwag pl:converse,vans,a számos,hippis,Jack Daniels-es pólók.?De a felnőttek is.Csak ők nem ilyeneket hanem pl Hurka kabátot szegecses csizmát és még sorolhatnám.Gondoltak már arra hogy egy kicsit feldobják az öltözködésüket?Nem akarnak egyediebbek lenni?Esetleg felvehetnének valami más ugyanolyan jó felsőt ami tényleg a saját személyiségüket tükrözi és nem csak egy márkás tömeg gyártmány.De ismétlem tisztelet a kivételnek:akik nem próbálnak hasonlítani másokra vagy pénz hiányában kevésbé gondolkodnak ilyenen.Csak én vagyok aki így látja?Légyszíves értelmes válaszokat írjatok.Előre is köszi a válaszokat.

2015. febr. 13. 19:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Én azért elég sokféle embert és öltözködést látok az utcán járva. A tiniknél meg teljesen normális, hogy egymást majmolják, ez mindig is így volt, életkori sajátosság.
2015. febr. 13. 19:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egész egyszerűen azt hordják ami a boltokban kapható, elérhető áron, könnyen. Az pedig mind egyforma cucc. Aki egyedi akar lenni annak nehéz a dolga. Tudom mert én sem járok sablon ruhákban, de katasztrófa a vásárlás, hónapok kellenek hogy találjak egyetlen értelmes nem tucat ruhadarabot. Azt is sokszor külföldről kell rendelni vagy gyűjtögetni rá mert olyan drága... nehéz egyedinek lenni. A legtöbb embert nem is nagyon érdekli hogy az legyen.
2015. febr. 13. 20:47
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Engem nem zavarna, csak az a bajom, hogy a divat ~1945 óta ízléstelen. Na meg nem csak kívül egyformák, hanem belül is.
2015. febr. 13. 20:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
ez mindig is így volt, sőt, szerintem régebben sokkal egységesebb volt a divat. pl. a 50-es, 60-as, 70-es években. utóbbi pár évtizedben lettek új stílusok, ma is vannak diszkósok, plázacicák, rapperek, rockerek, punkok, drum and basst hallgatók és a divat a stílusuktól függően változik. de nem mindenkinek van igénye arra, hogy feltűnő, különleges ruhákat vegyen, mert nekik az már teljesen elég, hogy a próba babákat leutánozzák. nekik elég az, hogy beolvadnak a többi közé, és így elfogadják őket, divatosnak tartják magukat. ilyen dolog ez a divat. : )
2015. febr. 13. 21:36
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ami azt illeti, kellően erős egyéniségnek érzem magam ahhoz, hogy a ruháimnak ne kelljen extrémnek lenni. Senki nem szokott összetéveszteni másokkal.
2015. febr. 14. 10:12
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Idegesítőek az ilyen kérdezők.

láttad már mit árulnak a boltok???? Nah, azt hordják az emberek...

2015. febr. 14. 14:38
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én azt veszem, ami a boltban van, és tetszik is valamennyire. Nincs feltűnési viszketegségem, hogy tűzön-vízen át kutassak egyedi designer cuccokat. Meg manapság már minden kommersz, az underground az új mainstream. Mindenki egyedi akar lenni. Mindenki a saját személyiségét akarja kifejezni. Ami nem baj, csak sokan, főleg a tinik, bohócot csinálnak magukból, és nevetségessé teszik magukat a hülyébbnél hülyébb "önkifejező" ruháikban. Nekem van személyiségem. De ugyanolyan személyiség vagyok meztelenül, mint farmerban. Nekem ehhez nem kell idétlen göncöket magamra húznom.
2015. febr. 17. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!